BAŞKAN ALAN, “TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL MİLLET BAHÇESİ OLACAK”

Kent ormanındaki çalışmalar, Millet bahçesi ve şehir merkezindeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Alan, ”Kent ormanındaki çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bir dahaki yaza alilerimizin orada mangal yapıp daha rahat nefes alabilecekleri çok güzel bisiklet parkı, kamp alanları, gençle komitesi oluşturacağız, bol kamelyalar yerleştireceğiz.

Millet bahçesi projelerimizden biridir. Bittikten sonra da bırakın Zonguldak’ın Türkiye’nin en güzel millet bahçesi olacak. Fahri hemşerimiz Çevre Bakanımıza konuyu ilettik.

Evet çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hem alt yapı hemde üst yapı olarak çalışmalarımız devam ederken ufak tefek aksaklıkların olması gayet doğaldır. Bize firmanın dediği tarihte teslim alacağız. Biz göreve geldiğimiz zaman daha küçük şeyler konuşulurdu. Zonguldak’a hizmet gelmez zihniyetini kırdık. Şuan, Zonguldak ekibi birlik ve beraberlik içinde tam uyum içeresinde çalışıyoruz. Teşkilatlardan gelen insanlar olarak sorunları da parti içinde çözebilecek yetenekte insanlarız. Zonguldak’ın ufkunu açtık. Şimdi Zonguldak’a hizmetler bazında insanlarımızın ufkunu açtık.” düşüncelerine yer verdi.

Zonguldak basını da olumsuz yaklaşıyor. Biraz daha pozitif olmamız gerekiyor. Aklımda öyle projeler var ki, bunları sizi sabaha kadar anlatırım. Düşünsenize, geçmiş dönemde bu kadar uyumlu çalışan bir teşkilat gördünüz mü? Cumhurbaşkanımızın Zonguldak’a gelerek Camii, maske ve Filyos Limanı projemizin açılması ve Zonguldak’tan müjdeler verilmesi rast gele olmadı. Bunlar ekip çalışmasıyla oluyor. Zonguldak halkının pozitif enerjiye ve morale ihtiyacı var. O yüzden sizlerin de olumlu haberleri ile önümüze daha pozitif anlamda bakacağız. Biz kulaklarımızı tıkadık. Hedefimize kitlendik. Haberleri okuyan vatandaşlarımızın moralini bozan yerel haberleri takip etmiyorum.

Editör: TE Bilisim