Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların Ramazân-ı Şerîf'ini kutladı.

Bakan Pakdemirli Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Bakan Pakdemirli,“Rahmetin, bereketin, hikmetin, sabrın ve sıhhatin ayı, on bir ayın sultanı, Ramazân-ı Şerîf'inizi kutluyorum.

Maalesef Covid-19 Pandemisi dolayısıyla bu yıl, iftar sofralarında, sahur sohbetlerinde ve teravih namazlarında buluşamayacağımız için mahzun bir Ramazân'ı idrak edeceğiz. Ancak hep birlikte, tedbirle, dikkatle ve fedakârlıkla bu zor günlerin de üstesinden geleceğimize gönülden inanıyorum. Ve biliyorum ki gelecek Ramazan'da; yeniden kalabalık iftar sofralarında buluşabileceğiz. Teravihlerimiz çocuklarımızın varlığıyla yeniden süslenecek. Komşularımızla yeniden sahurlarda buluşacağız. Ezan vakti yeniden tatlı bir telaş saracak fırınlarımızın önlerini, pide kuyruklarında yine uzun uzun sohbetler edeceğiz. Bayramlarımız yeniden bayram olacak, elbet bitecek bu uzun sükût ve yeniden şenlenecek vakitlerimiz.

Editör: TE Bilisim