Zonguldak Belediyesi tarafından Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binası inşaatı nedeniyle trafiğe kapatılan Hayri Bey sokak bugün yapılan duyuru ile trafiğie tek tönü olarak açılacağı öğrenildi.

Zonguldak Göğüs hastalıkları hastanesi ve ana mahallelere çıkan ana yol olması nedeniyle trafiğe kapatılan Hayri Bey sokak Zonguldak yoğun trafiğini bir sğredir olumsuz etkilemiş trafiğe kapatılması vatandaşların olumsuz tepkilerine neden olmuştu.

Bugün Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 'Şehrimizde yapımına devam eden Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü Binası inşaatı ile ilgili olarak Hayri Bey Sokak bitişiğindeki istinat ve fore kazık çalışmaları kısmen tamamlanmış ancak bir süreden beri bazı teknik nedenlerden dolayı inşa faaliyetleri durmuştur.

Bu dönemde ilgili kuruluşların da değerlendirmeleri doğrultusunda Hayri Bey Sokak trafiğe kapatılmıştı.

İnşaatın mevcut durumu karşısunda yapılan değerlendirme neticesinde; Hayri Bey Sokağın hastane yolu güzergahında olması, mahalleye çıkan ana yollardan biri olması nedeniyle; şehrimizin trafik akışını hızlandırmak ve vatandaşlarımızın yoğun taleplerinin de değerlendirmek gibi zaruri nedenlerle (Yeni Cami Yanından Hastane İstikametine) Tek Yönlü olarak açılmasına karar verilmiştir' denildi.

Editör: TE Bilisim