Merkez İlçe, Mahalle Teşkilatları ile bir araya geldi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim Kurulu, mahalle teşkilatları ile bir araya geliyor.

Zonguldak Merkez İlçe Karaelmas Mahalle Teşkilatı ile parti binasında bir araya gelen Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, “Artık Zonguldak’ta böyle gelmiş böyle gider olmayacak” dedi.

AK Partimizin halka uzanan elisiniz

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, “Sizler Ak Partimizin Halka Dokunan elisiniz. Hep birlikte onlarla birlikte sevinen onlarda birlikte dertlenen bireyler olacağız. Hepimizin aldığı görevler önemli görevlerdir. Bu bilinç ile çalışmalarımızı el ele vererek yürüteceğiz. Bu anlamda hem ilimize hem ülkemize hizmet etmiş olacağız”

Onların kaybedecek birşeyi yok ama bizim millet olarak kazanacak çok şeyimiz var

Türkiye olarak oyun kurucu olduklarını anlatan Ayçiçek, “Devlet olarak artık Bölgesinde oyun kurucu bir Ülke haline geldik. Bu nedenle Milletimiz için yaptığımız mücadelemize engel olmaya çalışanlar çıkmaktadır.

Onları kaybedecek birşeyleri yok belki ama bizim ülke için kazanacak çok şeyimiz olacak.

 Liderimiz Sayın Recep Erdoğan önderliğinde İlimiz için, Ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sanmayın ki biz buralarda ne yapabiliriz. Sizler Ak Partimizin millet davasını halka anlatarak bu davaya güç katacaksınız.  Her türlü engellere  karşı saflarımızı daha da sıklaştırarak bu mücadeleyi sürdürecegiz. İleride hiç birimizin ismi hatırlanmayacak ama şu zamanda milletimiz için güzel işler yapılmıştı diye anılacak”

Artık Zonguldak’ta böyle gelmiş böyle gider denilmeyecek

Başkan Ayçiçek, “Son seçimlerde halkımız İlimizin Belediyecilik anlamında hizmetsizliğinden bıktığı için bizi göreve getirdi. Zonguldak Belediyemiz Başkanımız Ömer Selim Alan ile Yeni Zonguldak sloganıyla çalışmalarını sürdürmektedir. İlimizin çehresini değiştirecek hizmetler ve projeler ile işte Zonguldak denilecek bir şehre İnşallah dönüşeceğiz. Zonguldak'ta artık Böyle Gelmiş Böyle Gider denilmeyecek. Bu anlayışı projelerimizi gerçekleştiğinde yok edeceğiz. Halkımız nefes alacakları bir çok yere kavuşacak. Bunlar tamamlandığında Ak Parti Belediyeciliğinin farkını göstereceğiz. Seçimlerde 4 vekil çıkartmak için halkımızın desteğini inşallah alacağız. başta Karaelmas Mahalle Başkanımız Soner İncegül olmak üzere tüm Mahalle Teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımıza bu toplantı için teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilisim