Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Zonguldak Belediyesi’nde işe gitmeden maaş alanların olduğunu iddia eden CHP Belediye Meclis üyesi Atınç Kayınova’yı yalanladı.

Açıklamalardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Karataş, “Töhmet altında kalmak, hizmetlerini aksatmadan yapan üyelerimizin çalışma şevkini, helal lokma elde etmenin çabalarını kırmayacaktır” dedi.

Karataş’ın açıklaması şu şekilde;

“Geçim şartlarının sürekli zorlaştığı, alım gücünün piyasa ekonomisi karşısında eridiği, çalışma şartlarının sürekli işçiler aleyhine değiştiği bir dönemlerden geçmekteyiz. Biz şimdilerde de ve gelecekte de,

Sendikal ve sosyal güvenlik haklarının eksiksiz güvence altına alındığı; Aklın ve bilimin öncülüğünde, insan onuruna yakışır bir iş ve yaşam istiyoruz…

Bugün daha iyi koşullarda yaşamak ve çalışmak isteyen dünyanın tüm emekçileriyle, birlikte bulunduğumuz her yerde bir kez daha sendikal ve sosyal güvenlik haklarımızın eksiksiz güvence altına alındığı, “insan onuruna yaraşır iş”, “Ekmek, barış ve adalet” taleplerimiz her zaman dile getirdik.

Belediyemiz de hizmet veren, halkımızın sağlık ve huzur içinde yaşaması için çalışan sendikamız üyelerine minnet borçluyuz.

Fakat son zamanlarda kamuoyunda dile getirilen Zonguldak Belediyesinde de hizmet veren üyelerimizden işe gitmeden maaş alanların olduğu gibi bir takım söylentiler olmuş, bu tüm üyelerimiz arasında bir rahatsızlık yaratmıştır. Onuruyla, emeğiyle geçinmeye çalışan ve aldığı maaşını hakkederek durmadan ve yeri geldiğinde 24 saat çalışan bir çaba sarf etmişlerdir. Töhmet altında kalmak, hizmetlerini aksatmadan yapan üyelerimizin çalışma şevkini, helal lokma elde etmenin çabalarını kırmayacaktır.

Değerli arkadaşlar,

Bizler Tüm üyelerimiz ile İNSAN ONURUNA YARAŞIR BİR İŞ VE YAŞAM İÇİN,

Mücadele vermekteyiz ve vermeye de devam edeceğiz.  Saygılarımla”

Editör: TE Bilisim