AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fatih Çakır, “bizim asıl alanımız istihdam ve yatırım alanlarıdır. Zonguldak’ımızın nüfusunun azalması bizi üzüyor” dedi.
2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi’nde, uzun yıllar görevler aldığı AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Fatih Çakır, partisinin Karadeniz İlçe Başkanlığı’na atanan İbrahim Sezer’i ziyaret etti. Çakır’a başarı temennisinde bulunan Sezer, “hayırlı, uğurlu olsun. Allah gönlüne göre versin. Herkes elinden geleni yapacak, Allah beş kişiye listede olmayı nasip edecek” dedi. 
Çakır ise her daim partisinin yanında olacağını söyledi. 


Çakır: Bilgimiz, birikimimiz var
Daha sonra Karadeniz Ereğli Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret eden Çakır, 4 Şubat’ta gerçekleştirilen genel kurulda yeniden kooperatif başkanı seçilen Mehmet Azman’ı tebrik etti. Azman’a başarı temenni eden Çakır şunları söyledi:
“Esnafın sorunları, sıkıntıları ile her zaman ilgilenen kooperatifimizin yanındayız. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Bende milletvekilliği aday adaylığı noktasında yola çaktım. 8 yıl ilçe başkanlığı ardından 2 yıl il başkan yardımcılığı yaptıktan sonra; tecrübemizi, enerjimizi, birikimimizi şehrimiz Zonguldak’ımıza taşıyalım dedik. Bu uğurda yola çıktık. Her şey yolunda gidiyor. 
Bizim asıl alanımız istihdam ve yatırım alanlarıdır. Zonguldak’ımızın nüfusunun azalması bizi üzüyor. Hem bölgemizin hem de Zonguldak’ımızın istihdam noktasında yukarılara taşıyabilmeyi çalışacağız. Buna da tecrübemiz yeterli. Bilgimiz, birikimimiz var. Bu işleri inşallah el birliği ile çözeriz diye düşünüyorum.” 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Azman ise 
“hayırlısı ne ise o olsun. Ereğli’de istihdamın azalmaması için Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri ile Halk Bankası’nın da çabaları ile şu ana kadar 435 milyon lira esnafa kredi kullandırdık” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim