AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar'ın Zonguldak Belediye Meclis üyesi ve proje tanıtım programında, Zonguldak Belediyesinin içinde bulunduğu durumu eleştirdiği sözlerinin ardından CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, "Yüzsüzlüğün bu kadarına pes diyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, merkez ilçede yapılmayan hizmetleri eleştirerek "Zonguldaklı olmaktan utanıyorum" sözlerini eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "Zonguldak'a hiçbir yatırım getirmediler. Şimdi de utanmadan diyorlar ki, 'Biz işte Zonguldaklıyım demeye utanıyoruz' Pes diyorum. Yüzsüzlüğün bu kadarına pes diyorum" dedi.

Demirtaş,  “Biz de Zonguldak’taki bu AK Partili vekilden utanıyoruz. Çünkü 17 yıldır bu ülkeyi AK Parti iktidarı yönetiyor. 17 yıldır Zonguldak’ı AK Parti yönetiyor. Ve 17 yıldır her dönem AK Parti üç milletvekiliyle parlamentoda temsil ediliyor. Zonguldak’ın geldiği içler acısı durumun birinci müsebbibi bu AK Partili milletvekilleri, AK Parti iktidarı ve zihniyetidir. Şimdi gelmişler Zonguldak’ı hizmet fakiri yapmışlar, Zonguldak’ı köy haline getirmişler ve ‘Zonguldaklıyım demeye utanıyorum’ diyor. Yazıklar olsun diyorum. Biz de sayın milletvekilimizden utanıyoruz. Yani kendisi aynı zamanda il başkanlığı da yaptı Zonguldak’ta. Zonguldak’a hiçbir hizmet getirmediler. Zonguldak’ı ekonomik olarak çökerttiler. Zonguldak’ın içini boşalttılar, Zonguldak’ı iflasa sürüklediler. Zonguldak’a hiçbir yatırım getirmediler, hiçbir hizmet yapmadılar. Şimdi de utanmadan diyorlar ki, ‘Biz işte Zonguldaklıyım demeye utanıyoruz.’ Pes diyorum! Yüzsüzlüğün bu kadarına pes diyorum.”

Editör: TE Bilisim