Tüm İşçi Emeklileri ve Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı 71 yaşındaki M. S. ile 37 yaşındaki Sekreteri B.E.’yi uygunsuz vaziyette Dernek binasında, sekreterinin eşi C.E'nin bastığı iddia edildi.

İddiaya göre; Ekim ayında meydana gelen olayda Tüm İşçi Emeklileri ve Dul Yetimleri Derneği’ne iş çıkışında eşini ziyaret etmeye gelen C.E., Dernek Başkanı M.S. ile sekreter eşi B.E.’yi oral sex yaparken bastı.

Gördüğü manzara karşısında çılgına dönen eş, sekreter eşi B.E.’yi tokatlamasının ardından odada bulunan tüm eşyaları kırdı. Yaşanan olayın ardından taraflar karakolluk oldu.

Olay 06.10.2020 tarihinde Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği binasında akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

Yaklaşık bir yıldır Dernek’te sekreter olarak çalışan B.E., Dernek Başkanı’nın kendisine oral sex teklif ettiğini, aldıkları alkolünde etkisi ile eşini aldattığını söylerken, Dernek Başkanı M. S., sekreteri ile sohbet ettiği sırada C.E. tarafından sinkaflı sözlere maruz kaldığını ve kendisine iftira atıldığını iddia etmesine rağmen B.E’den davacı olmazken, aldatılan eş C.E.’den etrafı dağıttığı için davacı olması dikkat çekti.

“Eşimi aldattım, kim olsa aynısını yapar”

Yaşanan olayların ardından Dernek binasında sekreter olarak çalışan 37 yaşındaki B. E., “Yaklaşık 1 yıldır Zonguldak …….. … .. ……… Derneğinde sekreter olarak çalışmaktayım.

Dernek Başkanı …… …….’dur. Dernekte benden başka çalışan yoktur.

Dernek Başkanı gündüzleri sabah saatlerinde derneği gelir ve öğleden sonra dernekten çıkar.

Benim eşim …… ……’ın ….. Belediyesinde  işe girmesine dernek başkanı vesile olmuştur.

Hatta eşim …… Belediyesinde şoförlük kadrosuna geçmek istiyordu, ben dernek başkanı’ra söylemiştim ve o da yardımcı olacağını söylemişti.

Ben bu dernekte daha önce 2015 ve 2017 yılları arasında da çalışmıştım ve beni Dernek Başkanı sigortasız olarak çalıştırmıştı, hatta beni işten çıkardılar. Bende şikayetçi olmuştum ve geri işe almak zorunda kaldılar ve 2019 yılı Nisan ayında işe geri başladım.

Dernek Başkanı bu güne kadar herhangi bir cinsel istekte bulunmadı.

06.10.2020 Günü saat 14.00 sıralarında dernekte sekreter odamda otururken başkan dışardan geldi ve alkol aldığını söyledi, birlikte içelim dedi.

Bende birlikte içmeyi kabul etmedim ve herkes kendi odasında içsin dedim. Başkan kendi odasına geçti akol almaya başladı. Bende kendi odamda meyve suyu ile karıştırıp almış olduğu şarabı içmeye başladım.

Ben kendi odamda içiyordum. Saat 17.00 sıralarında Başkan benim odama geldi, ben masamın koltuğunda otururken arkama geçti, benim boyun kısmımı öpmeye başladı, ben de kendisine dur yapma gören olur dedim.

Ancak Başkan bana hitaben, “Beni mutlu edersen bende seni mutlu ederim, eşini şoförlüğe aldırırım” dedi.

Bende seni mutlu etmek için ne yapmalıyım” dedim.

O da bana “Sen bana s**o çek” dedi.

Bende “Tamam” dedim.

Onun odasına geçtik, o masasına oturdu ve fermuarını açtı, c…. o…..nı çıkarttı, bende dizlerimin üstüne eğildim ve oral yönden onu tatmin ederken eşim odaya girdi ve bizi gördü.

Başkan eşimi görünce “amanın” diye bağırdı, sonra eşim boyun kısmımdan tutarak sıkıp beni itti ve yanağıma bir tane tokat attı. Sonra kendini kaybedip işyerinde ne varsa kırıp döktü.

Ben hemen odama kaçıp eşyalarımı alıp sokağa çıktım, eşimde peşimden geldi ve bana bağırmaya başladı. Yanımıza birisi gelerek polis olduğunu söyledi ve bizi olay yerine gelen polis arabasına bindirdiler.

Beni bu zor duruma bırakan kişi Dernek Başkanıdır. Benim alkollü olmamdan yararlanarak ve bana vaatte bulunarak beni oral seks yapmaya yöneltmiştir, herhangi bir zorlama yoktur ancak yöneltme vardır, bende alkolün etkisi ile bu duruma yeltendim, nasıl olduğunu da tam olarak hatırlamıyorum, beni yanıltan Dernek Başkanı’ndan davacı ve şikayetçiyim.

Eşim yüzüme tokat atarak ve boynumdan sıkarak darp etmiştir, ancak bunları kendisini aldattığımı gördüğü için yapmıştır, kendisi bunları yapmakta haklıdır, kim olsa aynısını yapar, ben eşimi aldatarak kendisine haksızlık yaptım. Eşimden şikayetim yoktur, her hangi bir tedbir kararı talep etmiyorum, kadın sığınma evine gitmek istemiyorum, eşimin bana zarar vereceğini düşünmüyorum…”  dedi.

Onları oral seks yaparken buldum: Her ikisinden de şikayetçiyim

Eşi ile Dernek Başkanı’nı uygunsuz bir vaziyette yakalayan 38 yaşındaki bir Belediye’de işçi olarak çalışan C. E. ise, “Dernek Başkanı eşimi işten çıkardı. Eşimi burda sigortasız şekilde çalıştırdığından dolayı işten çıkardıktan bir yıl sonra gerekli kurumlara başvurumuzu yapmıştık. Bunun üzerine Dernek Başkanı M. S. bize şikayetinizi geri alın, bende B.E. işe alayım dedi. Biz de kabul ettik. Ve eşim B.E. Yaklaşık bir yıl önce tekrar burada sekreter olarak çalışmaya başladı. Bu güne kadar da çalışmaktaydı.

06.10.2020 günü saat 12.30 sıraları işten öğle arasına çıktım ve eşimi ziyaret için Derneğe gittim. Eşimle bir süre görüştükten sonra Dernekten ayrıldım. Aynı gün saat 17.00 sıralarında mesai bitiminde tekrardan eşimin yanına gittim. Derneğin bulunduğu binaya gittim. Merdivenleri çıktıktan sonra eşimin çalıştığı odaya baktım. Ancak eşim odasında yoktu. Hemen yan tarafta bulunan Dernek başkanının odasından eşimin ve dernek başkanı’nın sesleri geliyordu. Odanın kapısı tamamiyle açıktı. Bende açık olan kapıdan içeriye doğru baktım. İçeriye baktığımda Dernek Başkanı masasında saldelyede hafif sağa dönük vaziyette oturduğunu ve c…. o….. dışarda gözükür vaziyette olduğunu ve eşimi de hemen bu şahsın önünde diz çökerken gördüm. Dernek Başkanı eşimin başından ve omzundan kendisine doğru bastırdığını gördüm. Eşiminde kendi isteği ile bu şahısa oral sex yaptığını gördüm. Bunu görünce “siz ne yapıyorsunuz burda” diye bağırdım. Dernek Başkanı beni görünce “Oğlum yanlış anladın” dedi. Eşimde Dernek Başkanının kendisini oral seks yapması için zorladığını söyledi. Her ikisi de odadan çıktılar. Ben eşime odasına geçmesi için bağırdım. Bu sırada Dernek Başkanı beni sakinleştirmeye çalıştı. Onunla aramızla itişme yaşandı. Ancak kendisini darp etmedim. Eşimede vurmadım. Ancak olayın verdiği stres ve sinir ile aramızda itişme yaşandı. Sinir ile dernekte bulunan eşyalara zarar verip vermediğimini hatırlamıyorum. Çünkü o sırada sinir krizi geçiriyordum. Sonra birlikte binadan dışarı çıktık. 155 polisi arayarak bilgi verdim. Sonrasında gelen ekipler ile birlikte şubeye geldik.

B.E. eş olarak evliliğimizden dolayı göstermesi gereken sadakati göstermemesi ve beni aldattığından dolayı şikayetçiyim, Dernek Başkanından şikayetçiyim” dedi.

Aldatılan eşten şikayetçi oldu, “Benden oral seks istedi” iddiasında bulunan sekreterinden şikayetçi olmadı!

Suçlamaları kabul etmeyen Dernek Başkanı M.S. ise, “B.E, yaklaşık 1 yıldır sekreterim olarak yanımda çalışır. Odalarımız farklı. Dernek konuları hakkında kendisiyle konuşuruz. B.E.’nin kocası C.E.’de yanımda 1 ay süreyle çalıştığından dolayı yaklaşık 1 yıldır tanırım her ikisi ile de herhangi bir husumetim bulunmuyordu. C.E. eşinin yanımda sekreter olarak çalışmasından dolayı ara sıra iş yerine gelir giderdi. Bu gün saat 16.00 sıralırnda Sekreterim ile dernek işleriyle ilgili karşılıklı olarak sohbet ettiğimiz sırada C.E. birden bire içeriye girdi. Bana siz nasıl karşılıklı sohbet edersiniz, senin ananı sinkaf ederim şeklinde bağırıp çağırıyordu. Daha sonra eşi B.E.’nin odasına giderek aynı şekilde küfürler ediyordu, hatta onu darp etti. Odada bulunan bilgisayarı, fotokopi makinasını kırdı ve etrafı dağıttı, bende kendisinie engel olmaya çalıştım, saygısızlık yapıyorsun ortada kötü bir durum yok dedim, o da tekrar bağırarak polis çağıracağım diyerek iş yerinden dışarıya çıktı, beni darp etmedi. B.E. herhangi bir cinsel münasebette bulunmadım birlikte odamda alkol almadık, bana karşı iftira atılmaktadır, bana küfür eden ve işyerimi dağıtan C.E.’den davacıyım, B.E’den şikayetçi değilim” dedi.

Editör: TE Bilisim