Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Kurban Bayramını kutlarken, Gökçebeylilere mesaj verdi.



Gökçebey'i aydınlık bir geleceğe kavuşturmak istediğini belirten Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebeylilerin desteğini istedi.



Kurban Bayramını kutlayan Başkan Öztürk, "Ülkemiz büyük hedeflerin ve aydınlık bir geleceğin peşindedir. Bizlerde Gökçebey İlçemiz için koyduğumuz hedefler doğrultusunda aydınlık bir geleceği hazırlamak adına halkımızın bize verdiği sorumluluğu yerine getirmek amacıyla çabalıyoruz.



Kabul etmek gerekir ki, Gökçebey’imizin yıllardır biriken sorunları vardır. Gerek alt yapı, gerek üst yapı, gerekse de halkımızın çağdaş yaşam standartlarını yerine getirmek bizlerin sorumluluğundadır.



Bu sorumlulukları hızlı, adil ve kent insanımıza yakışır bir şekilde yerine getirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürürken, halkımızdan da destek bekliyoruz. Çünkü, inanıyorum ki en büyük zaferler halkla kazanılır. Ve inanıyorum ki, Gökçebey’i aydınlık bir geleceğe hep birlikte hazırlayacağız.



Bu vesile ile, başta Gökçebey halkımız olmak üzere Zonguldaklılarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.



İslam alemini tek vücut halinde birleştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın en yüksek mertebeye yükseldiği dini bayramlarımızda dargınlıkların ve kırgınlıkların da ortadan kalkarak sevgi, barış ve dostluğun pekiştirilerek bir ve diri olmayı temenni ediyorum." dedi.
Editör: TE Bilisim