Saadet Partisi Belediye Başkan Asayı Cem Dereli, “Likayatlı insanların fikirleri bizim için önemli. Zonguldak’ta Likayatlı bilgi almak konusunda sıkıntı var. Sizin görüşlerinize ihtiyacımız var. Zonguldak’a teknik bakış açısı kazandırmak istiyoruz. Zonguldak’ın elektriğini birlikte yakacağız”dedi.

Elektrik Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Kübra Alkan, Orhan Şıhanlıoğlu ile dünyaevine girdi... Kübra Alkan, Orhan Şıhanlıoğlu ile dünyaevine girdi...

Elektrik Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Teşekkür ediyorum ziyaretleriniz için. 250 üyemiz var. Zonguldak dışında Bartın temsilciliği de bize bağlı. Bu alanda meslektaşlarımıza kişisel gelişimlerini iş süreçlerini elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Görüşlerimizin dinlenmesini isteriz. Bir başlangıç olmasını isteriz. Bizim siyasilerden beklentimiz ihtiyaçlara duyarlı olunması. Sizlere başarılar diliyoruz”dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise, “Biz öncelikli olarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Teknik elemanları ziyareti bizler için önemli. Likayatlı insanların fikirleri bizim için önemli. Zonguldak’ta Likayatlı bilgi almak konusunda sıkıntı var. Sizin görüşlerinize ihtiyacımız var. Zonguldak’a teknik bakış açısı kazandırmak istiyoruz. Zonguldak’a aydınlık bir gelecek kazandırmak istiyoruz. Zonguldak’a elektrik vermek istiyoruz. Sizle birlikte oluşturmak istiyoruz. Fiziksel şartların birada olduğu ortamlara oluşturmak istiyoruz. Zonguldak’ın elektriğini birlikte yakacağız”diye konuştu.

Programın son bölümünde Başkan Adayı Dereli, İl Temsilcisi Özgümüş’e, ‘Gizli Dünya Devleti’ kitabını hediye etti.

Editör: Haber Merkezi