Kumar oynamaktan 41 kişiye 673 bin TL idari para cezası uygulandı Kumar oynamaktan 41 kişiye 673 bin TL idari para cezası uygulandı

31 Mart Mahalli seçimlerinde AK Partili adaylara destek veren ZONSİAD Başkanı ve Elcab Kablo Profil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) 3. Fabrikayı üretime hazırlıyor.

Yaklaşık 250 kişinin daha istihdam edileceği fabrika alanında incelemelerde bulunan Tıskaoğlu, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. lokasyonumuzda büyüme yolunda hızla ilerlemekteyiz. Beyaz eşya sektöründeki lider markalardan biri ile daha iş birliği içerisinde olarak, iş hacmimizin gelişmesine başta Zonguldak olmak üzere yeni üretim hatlarının oluşumu, yapılandırılması nedeniyle en kısa zamanda faaliyete geçireceğimiz yeni üretim alanımızın inşaatını Fabrika Müdürümüz Sayın Mustafa Kurt ile birlikte ziyaret ettik. Başta Zonguldak olmak üzere 3 farklı lokasyonda kablo üretimi yaparak daha geniş bir ihracat payı oluşturmayı ve Zonguldak - Çaycuma’da gerçekleştireceğimiz yatırım ile istihdam olanaklarını üst seviyeye taşıyarak, bölgemizde güçlü kadromuz ile çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi