Osman Zaimoğlu Beycumalılara seslenerek, "Ben sözümü tuttum Aytekin Çakmaklı'yı Beycuma halkına emanet ediyorum" dedi.

Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Beycuma Belediye Başkan adayını düzenlediği aday tanıtım toplantısı ile kamuoyuna açıkladı.

Tanıtım toplantısına İl Başkanı Devrim Dural, Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Belediye başkan adayı Aytekin Çakmaklı, Beycuma CHP Meclis Üyesi kadrosu ile çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

AYTEKİN ÇAKMAKLI'YI BEYCUMA'YA EMANET EDİYORUM

CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu'da Aytekin Çakmaklı beycuma halkına emanet ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Bugün  çok mutlu bir günüm. Zonguldak, Beycuma Belde Belediye Başkanımızı sunuyorum. Zonguldak, Beycuma Belde Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Çakmaklı. Kendisi partimize katıldı. Olağanüstü bir talep geldi Beycuma'dan. Bütün Beycuma 'da arkadaşlarımız, köylülerimiz hemşehrilerimiz sabah akşam telefon açıyorlar. Buraya geliyorlar. Artık öyle bir noktaya geldik ki yani nefes alamaz duruma geldik. Her gelen, her arayan başkanım Beycuma'da belediye başkanlığına Aytekin Çakmaklı'yı çıkartın.  Beycuma'da belediye başkan adaylığına, Aytekin Çakmaklı'yı gösterin. Biz o olmazsa efendim Beyuma'ya hizmet alamayız. Bize o olmazsa insana dokunuş noktasında bir yardım göremeyiz dediler  Tabii biz de buna önem verdik, değerlendirdik, ölçtük, biçtik. Bize bu kadar telefonla yanımıza gelerek Beyuma Belediye Başkanlığı'na aday göster dedikleri kişi kimdir diye bir araştırdık. Söyledikleri eksikmiş Yani gerçek söylüyorum. Az bile söylemişler. Pırıl pırıl bir isim. Sabah akşam Beycuma'da kalan Beycuma'nın derdiyle dertlenen, sorunlarını çok iyi bilen, halkı tarafından, komşuları tarafından, camia tarafından sevilen çok değerli bir isim olduğunu tespit ettik. Kendisiyle de yaptığımız siyasi görüşmeler neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılmak arzusunda olduğunu ve Beyuma'ya hizmet noktasında Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı olacağını ifade ettiler. Biz de dedik ki  Memnunluk duyarız değerli başkan. Buyurun gelin. Nihayetinde bu süreci tamamladık. Bugün sizin huzurunuzda iftiharla söylüyorum. Ama Beycumalı hemşehrilerime sesleniyorum. Değerli Beycumalılar, bana telefonla arayıp Aytekin Çakmaklı'ya aday göster göster diyen Beycumalı hemşehrilerim. Partiye gelerek bizim adayımız Aytekin Çakmaklı olsun Beycuma'ya hizmet eder. Biz onu çok seviyoruz diyen Beycumalı hemşehrilerim işte ben sözümü tuttum. Huzurlarınızda Aytekin Çakmaklı'yı sizlere emanet.  Siz de sözünüzü tutun, 

ÇAKMAKLI: AK PARTİ'DEN İSTİFA  EDEREK CHP'YE KATILDIM

CHP Beycuma Belediye Başkan Adayı Aytekin Çakmaklı'da AK Parti'den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldığını söyledi. Sevdamız Beycuma diyerek yola çıktığını belirten Aytekin Çakmaklı şunları kaydetti:

Çeşitli meslek gruplarının ortaklaşa ürettiği eserler halkın beğenisine sunuldu Çeşitli meslek gruplarının ortaklaşa ürettiği eserler halkın beğenisine sunuldu

"Sevdamız Beycuma diyerekten yola çıktık İnşallah bu süreçten sonra Beycuma Belediye Başkanlığını CHP belediyeciliği noktasında birleştirerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Belediyeciliği CHP'yle taçlandırmak istiyoruz. 
AK Parti'den enerji alamadım. AK Parti'deydim. İstifa ettim ve CHP'ye geldim. Kendim 1977 Devrek doğumluyum. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi Bölümü mezunuyum. Aynı zamanda  Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye mezunuyum. Beycuma'da esnaflık yapıyorum. Evli ve 4 çocuk babasıyım"

Konuşmalar sonrası hep birlikte Zafer pozu verildi 

Editör: Haber Merkezi