Herkes tarafından sevilen, basının da yakından tanıdığı Tansel Tan, ligin bitimine son 3 hafta kala Devrek Belediyespor yönetimi tarafından  takımın başına menajer olarak göreve getirildi. 

Sezon başından beri ilk kez Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Saraç ve yönetimi ilk kez doğru bir karar vermeyi başardılar.

Sezonun başında getirilse Tansel Tan, belki de Devrek şuanda baraj maçı bile oynamazdı. 

Tansel Tan sadece Zonguldak’ta değil 81 ilin 35 ilinde takımlar ve sporcular tarafından  yakından tanınan bir spor adamıdır.

Ancak, Devrek yönetimi bütçeyi açmayalım pahalı transfer etmeyelim, kendi ilimizin oyuncuları ile lige çıkalım düşüncesi nedeniyle ilk kez çıktığı BAL liginde hem Zonguldak’ı hem de Devrek’i rezil ettiler. 

Bu kadar para harcamayalım, bütçemizi açmayalım diyen Devrek Belediyespor yönetimi sezon boyunca  bir milyon TL harcadı. 

Bu paranın nereye harcandığını araştırsak, neler çıkar neler!

Tabi  orası bizi ilgilendirmez.

Ancak

Bu bir milyon TL’yi Devrek Yönetimi  ligin bitimine son 3 hafta kala getirdikleri Tansel Tan’ı sezonun başında getirseydi ve bu parayı da ona verseydi, şuanda Devrek Belediyespor BAL’da kesinlikle şampiyonluk mücadelesi verirdi. 

Tansel Tan, 1 milyonun yarısı ile  iyi oyuncuları ve iyi de teknik direktör getirirdi, geri kalan yarı para ile de deplasman ve primlerle sezonu süper bir şekilde tamamlatırdı.

Ancak Devrek Belediyespor kulüp Başkanı Mustafa Saraç, futbol bilgisi zayıf olması nedeniyle bunu düşünemedi, düşünemediği için de 1 milyon TL boşa gitmiş oldu. 

Bu kadar paraya yazık değil mi sayın Başkan ve yöneticiler!...

En iyi transferiniz de Suat Kerçin ve Tansel Tan, ikisi geldi takımın havası değişti demi!..

Tansel Tan neden hocanın görevine son verdi…

Bunu da yarın açıklayalım!..

*****

TEŞEKKÜRLER AHMET METİN TURANLI!...

Vali Ahmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak’a geldiği günden buyana kente bir rahatlık ve bir huzur geldi. 

İkisi de gece gündüz demeden çalışıyor. 

Yaptıkları çalışmalar Zonguldaklılar tarafından taktir ile karşılanıyor.

Zonguldaklılardan daha çok  Zonguldaklılar…

İkisine de bir Zonguldaklı olarak teşekkür ediyorum.

Bu güzel çalışmalar sonrasında Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, hiçbir vekilin bile bir gram desteği olmayan, maçlara bile çok nadir gelen Zonguldak’ın oyları ile Milletvekili seçilen 5 vekilimizden daha çok çalıştığını bir kez daha gördük.

Her hafta yaptığı sosyal paylaşımlarla herkesin Zonguldakspor’a desteklemesi için çağırıda bulunan Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gümüşhanespor maçı öncesinde süper bir çalışmaya daha imza attı. 

“BU MAÇ SENSİZ OLMAZ..."SPOR DA ŞİDDETE DUR DE” projesi ile billboard hazırlatan ve  Zonguldak’ta görev yapan spor muhabirlerine de yer veren Turanlı, bir kez daha Zonguldak’ın taktirini topladı. 

Zonguldak’ın böylesine güzel insanlara ihtiyacı var iyi ki varsınız…