Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a yüklenen AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Belediyecilikte kendi yollarını nasıl bulacaklarını öğrenmişler” dedi.

Devrek önceki dönem Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Özcan Ulupınar’ın River Mill Park Otel’de düzenlenen proje lansman toplantısı büyük bir kalımla gerçekleşti.

Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark

Devrek Belediyesinin yolsuzluklarla anıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Bunlar, Özcan Ulupınar’ın yaptıklarının zekatı kadar hizmet yapsalar ortalığı yıkar.

Kimseyi tehdit etmeyin, sosyal medyadan takip edip kimseyi tehdit etmeyin, bugün güçlü olduğunuzu düşebilirsiniz ama millet bunun hesabını sorar.

Biz senin yaptıklarını da biliyoruz. Belediyeciliği öğrendik diye bahsetmiş, öğrendik diye övündüğü iki tane çalışanı cezaevinde. Neye güvendiklerini anladınız mı? Belediyenin nasıl borçlandırılacağını öğrenmişler. O borçların içerisinde kendi yollarını nasıl bulacaklarını da öğrenmişler. Kendi yaptıkları işlerden dolayı başkalarını suçlamayı da iyi öğrenmişler. Ama Belediyecilikte hizmet etmeyi, dürüst olmayı, ahlaklı olmayı öğrenememişler. Bunu da size Özcan Ulupınar öğretecek.

Devrek bizim için asaletin simgesi. Biz o asaleti Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza taktim ediyoruz. Devrek’in simgesi bastonu hediye ediyoruz.  Ama sizin sayenizde asalet değil, rezalet dağıtılıyor. Bu yapılanlara karşı çok güçlü bir cevap vermesi lazım Devrek’in. Özcan Ulupınar’ı size emanet ediyorum. Devrek bizim için ulu bir çınar, oraya yakışacak olanda Özcan Ulupınar.” dedi.

Editör: Haber Merkezi