Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi merkezinde bulunan beton saksılar vatandaşları çileden çıkardı.  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tarafından yapılan Bisiklet yolu ile donmuş duraklarının tam ortasında yer alan  beton saksılar, yaşlı kadını hastanelik etti.

Beton Saksıların arasından geçerken, bir anda dengesini kaybederek yere düşen yaşlı kadın Fikriye Kocabacak, yere düşerken, kafasını beton saksılara çarptı. Kafası beton saksılara çarparak kanlar içerisinde yer de kalan yaşlı kadın, vatandaşların ambulansı çağırmasıyla hastaneye kaldırıldı.  Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının kafasında ise 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

Konu hakkında açıklama yapan Fikriye Kocabacak’ın oğlu Ferhat Kocabacak, “ Çaycuma merkezinde bulanan beton saksılar nedeniyle çocuk, yaşlılar ve genel olarak hepsi sıkıntı yaşamakta.  Bugünde annem yere düşerek kafasını beton saksılara çarptı. Kanlar içinde kalan annemi vatandaşlar ambulansla hastaneye zor yetiştirmişler.  Hastaneye kaldırıla n annem bu saksılar yüzünden kafasına tam 5 tane dikiş atıldı. Bugün annem ölseydi bunun hesabını kim verecekti. Bu bir değil iki değil sürekli bu beton saksılar yüzünden bir çok insan hastanelik oluyor.  Daha da beter bir durum yaşamadan yetkililer bu beton saksıyı buradan kaldırarak vatandaşların korku dolu anlarını bitirmeli”dedi.

 

Editör: TE Bilisim