Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural ve CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ı  ziyaret etti.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ziyarete ilişkin yaptığı konuşmada; “Sevgili belediye başkanımıza bir merhaba diyelim dedik. Malum 31 Mart’a giden süreçte hem daha önceden de hem basın yoluyla hem birbirimizi arayarak siyasi nezaket sınırları içinde kalacağımızı söylemiştik ve bugüne kadar da böyle gidiyor. Harika gidiyor. Bu seçim yarışı demokratik ortamda güzel bir şölen hava olsun diye istiyoruz. Onlar da zannediyorum aynı temenni ve dilekler içinde. Aynı zamanda diğer birimleri de gezmek isteyeceğiz. Tabii ki sevgili başkanımızdan da nezaketten bir izin alalım dedik. Hem günaydın diyelim dedik, hem hasbihal edelim dedik. Seçim ortamının nasıl geçtiğini bir konuşalım dedik. Her şey yolunda güzel gidiyor”diye konuştu.

ALAN’DAN ERDEM’E TEŞEKKÜR

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan da; “Cumhuriyet Halk Partisi il başkanımıza ilçe başkanımıza, aday olan Tahsin Bey’e ve bütün heyete ben de teşekkür ediyorum. Bugün belediyemizde kendilerini misafir etmekten biz de mutluluk duyuyoruz. Tabii biz de 5 yıl önce Muharrem hocayı (Akdemir), Başkanımızı ziyarete gelmiştik. Şimdi biz Tahsin Bey'i (Erdem) misafir ediyoruz. Onlar da demin dediği gibi belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla, mesai arkadaşlarımıza, kendilerine anlatacaklar. Malum seçim sürecindeyiz. 2019’da gayet güzel bir süreç yaşamıştık. Şu ana kadar da muazzam bir şekilde giden güzel bir süreç var centilmenlik sınırları içinde. Saygı, sevgiyi hiç bırakmadan birbirimizi kıracak, üzecek bir kelam etmeden teşkilatlarımız da olsun, bunun için de il başkanımıza da, ilçe başkanımıza da Tahsin Beye de teşekkür ediyorum.
İnşallah 31 Mart kadar yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız. Takdir milletimizin. Biz zaten tersi bir durum düşünmüyoruz. Buna da ben vatandaşlarımızın huzurunda, sizlerin vasıtasıyla bu seçim ortamının, güzelliğinin bozulmayacağını, şehrim adına söz veriyorum. Çünkü öbür türlü olduğu zaman herkes bundan rahatsız oluyor. Yüzyüze bakan insanlarız. Cenazemiz, düğünümüz bir. Bunlar gelip geçecek 1 Nisan'dan sonra takdir milletimizi, milletimizi nasıl takdir ederse herkes Zonguldak'ta beraber, el ele, gönül gönüle yaşamaya devam edecek. Biz başkanlarımıza, Tahsin Bey'e ziyaretleri için teşekkür ediyoruz İyi olan kazansın diyoruz. Halkımızın takdir ettiği kimse inşallah Zonguldak belediye başkanlığı makamını 5 yıl daha vatandaşımıza hizmet noktasında başarılı şekilde inşallah yürütür diye temenni ediyoruz.” diye konuştu. 

“GERİ ALMAK İSTİYORUZ”

CHP İl Başkanı Devrim Dural ise; “Sayın Belediye Başkanı Başkanımız Selim Alan'ı ziyaret ediyoruz. Kendisinin bizi ağırlamaları ve güzel düşünceleri ve dilekleri için teşekkür ediyorum. Her ne kadar bir siyasi rekabet içinde olsak da sonuç itibariyle küçük bir şehirde yaşıyoruz ve yüz yüze bakıyoruz. Bu  centilmenlik noktasındaki düşünceye katılıyorum başkanımıza.  Seçimin sonuna kadar biz de siyasi nezaketi elden bırakmadan Zonguldak'ın menfaatleri için kendi bakış açımızla bir  çalışma yapacağımızı vaad ediyoruz.  Günün sonunda tabii ki biz kazanmak istiyoruz. Belediyeyi tekrardan geri almak istiyoruz. Ama bu bizim tabii ki çalışma siyasi, nezaketi, saygıyı, sevgiyi elden bırakmamızı  gerektirmiyor. Dolayısıyla bu yönde de çalışmalarımızı ilerleteceğiz diyorum. Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz”şeklinde konuştu.

Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi

Ardından CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ve CHP heyeti Belediye personelinden destek istedi.

Editör: Haber Merkezi