Periyodik olarak yapılan kalite denetimlerinden başarıyla geçen Elcab Kablo şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve fabrika çalışanları yeni ihracaat ve istihdam kapasitesini artıracak bu gelişmenin ardından fabrika içinde kutlama programı düzenledi.

Çalışanlarla birlikte düzenlenen kutla etkinliğine katılan Tıskaoğlu, “Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. lokasyonumuzda beyaz eşya üretim sektörünün önde gelen markasının firmamızda gerçekleştirmiş olduğu denetimin olumlu sonuçlanmasının haklı gururunu yaşamaktayız.

Elcab Kablo çalışanlarından Kızılay’a kan desteği… Elcab Kablo çalışanlarından Kızılay’a kan desteği…

Beyaz eşya sektöründeki lider markalardan biri ile daha iş birliği içerisinde olarak, iş hacmimizin gelişmesine başta Zonguldak olmak üzere 3 farklı lokasyonda kablo üretimi yaparak daha geniş bir ihracat payı oluşturmayı ve Zonguldak - Çaycuma'da gerçekleştireceğimiz yatırım ile istihdam olanaklarını üst seviyeye taşıyarak bölgemizde güçlü kadromuz ile çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.

Elcab Kablo bünyesinde görev alan tüm mesai arkadaşlarıma şirkete olan bağlılıkları ve göstermiş oldukları sıkı çalışma ve çabalarını içtenlikle takdir ediyorum. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi