Cumhuriyet Halk Partisi’nde  (CHP) yapılan ön seçimde Harun Akın’ı destekleyen isimler bu gün parti binasında CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’le bir araya gelirken, “Fragmanınızı gördük, filminizi merak etmiyoruz. Asıl biz yeni başlıyoruz” mesajı verdi.

CHP’de ön seçimde yaşanan rekabetin ardından bu gün parti binasında bir araya gelen isimler Tahsin Erdem etrafında toplanarak Zonguldak Belediyesi’ni kazanacakları mesajını verdiler.

Osman Zaimoğlu, muhaliflerine meydan okudu! Osman Zaimoğlu, muhaliflerine meydan okudu!

Ön seçimde Harun Akın’ı destekleyen CHP eski Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Tarık Coşkun ve partililer, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun katıldığı toplantıda Tahsin Erdem’e destek verdi.

Toplantının ardından Ebru Uzun, “Fragmanınızı gördük, filminizi merak etmiyoruz. Asıl biz yeni başlıyoruz” mesajı verirken, Tahsin Erdem,  “Bu tarihsel sorumlulukla, ülke genelinde ve ilimizde yaşanan çürümüşlüğe karşı halkımızdan alacağımız güvenoyu ve destekle hep birlikte yürüyeceğiz. Biz şahsi menfaat ve hesapları olmayan,  demokrasi özlemi olan, laik hukuk devletinin savunucuları olarak bütün yolların yerel yönetimlerden geçtiğimi biliyoruz. Göreceksiniz; Belediye kazanacak. Zonguldak kazanacak…” yorumunda bulundu.

Editör: Haber Merkezi