Yemek atıkları sokak hayvanlarına mama oluyor Yemek atıkları sokak hayvanlarına mama oluyor

2019 Mahalli seçimlerinde Tersane-Orta Kapuz Plajı’na Restoran, WC Duş, soyunma kabinleri, Etkinlik alanı, su sporları platformu ve seyir alanlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle hayata geçireceği sözünü veren AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selim Alan, yapmadığı proje üzerinde değişiklik yaparak tekrar halkın önüne koydu.

Yalan olan projelerle seçim kampanyası!

Zonguldak halkına iktidarın desteğini alarak 2019 Yılında 26 proje sözü veren AK Partili Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, bu kez Cumhur İttifakı adayı olarak tekrar aday olduğu 31 Mart mahalli seçimlerinde 5 yıl önceki projeleri tadilat ederek seçmenin karşısına yalan olan projelerle çıktı.

Belediye Selim Alan, Dedeman Otel’de yaptığı Proje Lansman programında 5 yıl önce yapmadığı proje için Tersane-Orta Kapuz ve Kapuz Plajını hayata geçireceklerini, kadınlara özel plaj yapacaklarını söz verdi.

Orta Kapuz-Tersane Katledildi!

Tersane-Orta Kapuz plajına tek bir çivi çakmayan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Devlet Demiryolları (DDY) müteahhidinin inşaat alanından çıkan hafriyatları plaja gelişi güzel dökülerek katledilmesine ses çıkarmamış, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise konuyu meclise taşımıştı.

Millet Bahçesi yalan oldu…

Kozlu sahil yolunda bulunan eski çöplük olarak bilinen alana Millet Bahçesi yapacağını sözünü de tutmayan Cumhur İttifakı Adayı Selim Alan, aynı proje üzerinde tadilat yaparak bu kez Bahçelievler mahallesinde yapacağını iddia etmiş.

1

(Selim Alan,'ın  2019 yılında söz verdiği Orta Kapuz-tersane projesi)

Selimalan 2019Söz

(Selim Alan,'ın  2024 yılında söz verdiği Orta Kapuz-Tersane projesi)

Selim Alan 2024

Editör: Haber Merkezi