Dün Dedeman Otel’de düzenlenen Zonguldak Belediye Meclis Üye tanıtımı ve Proje lansman toplantısına MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ile Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali katılmadı.

İttifak çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ile Alaplı ilçesi, 4 Belde Belediye Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali’ye Başkan Yardımcılığı verilmesi konusunda sözlü anlaşmaya varıldı. Ancak Selim Alan’ın Cumhur İttifakı adayı olarak destekleneceği kararının ardından istediğini alan AK Parti, MHP İl teşkilatına verdiği sözlerin üzerine yattı.

Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi

Selim Alan’ın adaylığının garantilenmesi sonrası MHP’yi pasifize eden AK Parti Teşkilatları ve Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitinginde MHP İl Başkanı Öztürk’ü platforma çıkarmazken, Erdoğan’ın Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı ziyaretine de alınmamıştı.

7 Bin Oy ile seçimi aldığını ve MHP’ye ihtiyacını olmadığını iddia eden Cumhur İttifakı Adayı Selim Alan’ın dün Dedeman Otel’de yapılan Belediye Meclis Üyesi tanıtım programı ve proje lansman tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ile Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali katılmayarak refüze edilen partilerine karşı bir duruş sergilerken, MHP MYK Üyesi Murat Kotra ile MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi’nin yer alması dikkatler kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi