Dev kaya parçaları tehlike saçıyor... Dev kaya parçaları tehlike saçıyor...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Başkan Ömer Selim Alan’ı Atatürk sözlerinden ötürü eleştirenlere "Sizin Genel Başkanınız sıkıştığımız zaman Atatürk’e sarılıyoruz dedi demek ki sizde şu anda sıkıştınız ki bu kavrama sarılıyorsunuz" dedi.

Başkan Çağlayan konuşmasında;” Sizin genel başkanınız dedi ki, ne zaman sıkışsak, Atatürk'e sarılıyoruz. Ne zaman sıkışsak, Milli Mücadele'de Atatürk üzerinden konuşup alkış alıyoruz. Demek ki sıkıştınız. Gündeme getirdiğinize göre sıkıştınız. Bu millet sizi eğer sıkıştıracaksa, onun önünde hiç durmaz, duramaz. Milletimiz sizi mutlaka, mutlaka sıkıştırmaya devam edecek. Siyaset üretemediğimizde diyorsunuz. Ben demiyorum. Genel başkanları söylüyorum. Siyaset üretemediğimizde bir Atatürk'e sarılırız diyor. Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucu irade eğer belediye başkanımızın söylediğini sonuna kadar arkasındayız. Eğer kurucu irade ise bu milletin kurucu iradesi. Seçimlerde malzeme haline getirilemez. Getirilmesine bizler karşıyız. Seçimlerde ancak ve ancak biz eserlerimizle projelerimizle Milletin değerlerine karalamadan bu milletin kim olduğuna, nereli olduğuna bakmadan eserle hizmet getirenlerin kadroları olarak bizler bunların hesabını sizlere sandıkta Allah'ın izniyle soracağız. Kıymetli hemşehrilerimizin dikkatini bu salona çekiyorum. Proje İl Başkanımız Polat Türkmen burada. Daha sonra görevi devralan Sayın İl Başkanımız Celil Uzun burada. Celil Uzun'dan görevi devralan Sayın Hamdi Uçar burada. Hamdi Uçar'dan görevi alan sayın Zeki Tosun burada, çayın zeki tosundan görevi devralan Sayın Muammer Avcı burada ve onların emanet ettiği partinin şu andaki emanetçisi olan bu kardeşiniz de burada. Hepimiz bir aradayız, birlikteyiz, birlikte de güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Selim Alan Ne demişti?

Başkan Selim Alan; “Çalan müziği görüyorsun İzmir’in dağarında çiçekler açar... Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Sığındıkları liman o. Biz neyiz? Mustafa Kemal sizin babanızın malı mı? Tapulu malınız mı? Biz neyiz ozaman?" demişti.

Editör: Haber Merkezi