Devrek Belediye Başkanı ve CHP adayı Çetin Bozkurt’un Belediyeyi 200 milyon borçlandırmasına karşın ilçenin hizmet fakiri haline geldiğini belirten Özcan Ulupınar, “Biz birbirimizin ayakkabı numarasını bile biliriz. Belediyenin borçları katlanıyor, ama her yer toz toprak içinde. Bizim yaptıklarımız orta. Çalmadık, çırpmadık. Ama o, önce millete, sonra mahkemeye ve daha sonra yaradana hesap verecek” dedi.

31 Mart Mahalli seçimler öncesi seçim ziyaretlerini sürdüren AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, iftarın ardından Ağalar mahallesinde program düzenledi. Kalabalık halk topluluğuna projelerini anlatan Ulupınar, “Devrek hizmet fakiri lodu. Her yer toz toprak.  Saat kulesi , seyir terası kapalı, ben başka bir şey görmedim. Şu anda Belediyemiz için bir hizmet binası bile yık, şu an da terminalde oturuyorlar. 200 Milyonda borç bıraktılar. Biz projelerimizi seçim almak için yapmadık, yapmak için yaptık. Nasıl yapacağız 200 milyon borç var. Bakanlık imkanları ile Belediye imkanlarını birleştireceğiz. Belediye imkanlarını da kullanıyor ama seçimi açık ara alacağız. Vatandaşımızın bize bakışından ben bunu anlıyorum. Vergi Dairesinin de yeri yok şu anda, Orman İşletmesinin oraya yapacağımız bir binaya taşıyacağız” dedi.

Ulupınar Ağalarmahl

İş sözü veriyor!

Seçimleri kazanmak için Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un işçi alımı söze verdiğini ifade eden Ulupınar, “Karşı taraf iş sözü veriyor, zaten haddinden fazla aldılar. Verdikleri sözlerde çok fazla. Geri Dönüşüm tesisinde 70-80 kişi çalışacak, ırmaktan ve güneşten elektrik üreteceğiz. Buralarda istihdam sağlayacağız. Şehir içindeki okulları, şehirin içinden çıkaracağız.  Bir tane otoparkımız var. Pazarımız olduğunda otoparka kuruluyor. Zaten bize Pazar zamanı otopark lazım oluyor. Nikah Salonu yok, Düğün salonu yok. Kültür-kongre merkezimiz yok. Hizmet fakiri olduk.

Hastane için tedavi olmaya, Karabük’e gidiyoruz. Doktor kadrosu eksik. Bunların tamamlanmasını sağlayacağız. Şimdi 20 gün sonra onu değiştirme vakti” dedi.

Yolsuzluklara ortak olmayın!

Her yer rezil gibi ama Belediyenin borcu katlanarak artıyor. Bu yolsuzluklara, bu günaha ortak olmayın. Önce Devrek, önce dürüstlük, buna göre karar verin. Zaten şu an faturaları ödeyemiyorlar, tıkandılar. Biz kazanmayacağız, Devrek kazanacak. O kazanırsa Devrek’te kazanmayacak, partisi de kazanmayacak, sadece kendisi kazanacak.

Biz bir birimizin ayakkabı numarasını biliyoruz. Belediye imkanları ile seçim almaya çalışıyorlar. O imkanlarla iftar veriyorlar, şimdiye kadar neden vermiyorlardı. Bu işin geri dönüşü yok.

Hüseyin usta tezgahın başında mesleğin son ustalığını sergiliyor Hüseyin usta tezgahın başında mesleğin son ustalığını sergiliyor

Vatandaşlarımızın sokak köpeklerinden yana büyük şikayetleri var. Hayvan barınağı yaparak onlara da yeni bir yaşam alanı sağlayacağız. Devrek’in 3 bin yıllık geçmişi var.

Attan indi, eşeğe bindi diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Biz 4 dönem görev yaptık. Yaptıklarımızda orta. Çalmadık, çırpmadık. Ama o, önce millete, sonra mahkemeye ve yaradana hesap verecek. Eğer çalışan biri olsaydı, dokunmayın çalışsın derdim.

Ulupınar Agalarmh

Editör: Haber Merkezi