Geçmişte Ormanlı Belde Belediye seçimlerinde CHP adayına çalıştığı için dönemin Belde Başkanı tarafından AK Parti Genel Merkezi’ne ‘hain’ olarak şikayet edilen İbrahim Sezer, 2019 Mahalli seçimlerde de CHP adayı Halil Posbıyık’ın yanında yer alarak AK Parti’ye ihanet etmişti.

31 Mahalli seçimler öncesi AK Parti tarafından yapılan tüm anketlerde % 10 barajını geçmemesine rağmen Kdz. Ereğli’de Belediye Başkan Adayı yapılan İbrahim Sezer’in oy potansiyeli olmamasına karşın neden ve kimler tarafından aday yapıldığı merak konusu olmuştu.

163 Gündür kayıp denizcilere ilişkin bir bulguya rastlanılmadı 163 Gündür kayıp denizcilere ilişkin bir bulguya rastlanılmadı

AK Partili olmasına karşın yerel seçimlerde sürekli Halil Posbıyık’ı destekleyen İbrahim Sezer’e 10 Şubat tarihinde Zonguldak mitingi için gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtım programında Başkan adayı Sezer’in kulağına eğilerek “Seçimi almazsan kaybol” diyerek sert uyarıda bulunduğu ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi