Kendisini eleştiren gazetecilere yönelik basın açıklamasında bulunan Cumhur İttifakı adayı Selim Alan, “3-5 Kişinin menfaatlerine cevap vermediğimiz için oluyor bunlar. 3-5 kişi bir araya gelmişler kumpaslar, tezgahlar” dedi.

Merkez İlçe Başkanlığı döneminde Selim Alan tarafından iftira ve kumpaslarla görevden alınan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ise Başkan Alan'ın bu sözlerini dinlemekle yetindi.

3-5 KİŞİNİN ŞAHSİ MENFAATLERİNE CEVAP VERMEDİĞİMİZ İÇİN OLUYOR BUNLAR

Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor

"Vallahi kıymetli arkadaşlar ben adayken de göreve ilk geldiğimde de bu 59 ayda, bu arkadaşlarımız zaten 5 yıldan beri, daha öncesinden beri bana göre kendini düşünen değil, yani kentini düşünen, kentiyle alakası olmayan, Zonguldak diye bir derdi olmayan arkadaşların, 3-5 kişi bunlar. Bizim de şahsi menfaatlerine cevap vermediğimiz, gene 3-5 kişi bir araya gelmişler kumpaslar, tezgahlar. Biz bunların hepsine 59 aydan beri zaten göğüs geriyoruz, hazırız. Ciddiye de almıyoruz.

YAPILACAK OLAN ÇİRKEFLİKLERE BİZ HAZIRIZ

Vatandaşımızın da ciddiye almamalarını istiyoruz. Gene bu aralar işte dediğiniz gibi iftira, karalama, yalan, dolan, e bunların dozajı daha da artacaktır. Malum seçim zamanı Şimdi sahadaki teveccühü gördükleri zaman ki bizler bunları zaten il başkanlarımızla beraber teşkilatımızla değerlendiriyoruz. Anketler yaptırıyoruz. Halkımızın değerlendirmelerine başvuruyoruz. Tabii ne yazık ki rakipler de bunu yapıyor. Rakipler de bu sonucu gördüğü zaman yavaş yavaş bu çirkefliklere başvuracak biz hazırız. Biz önce Allah'a sonra insanımıza, vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bugüne kadar da hep bunu söyledik.

"İFTİRA, KUMPAS, TEZGAH, KARALAMA!"

Vatandaşlarımızın en doğru kararı vereceğine de adımız kadar eminiz. Bu arkadaşların yapabilecekleri tek ellerinde argüman bu. Karalama, iftira, kumpaslar, tezgah videolar, ses kayıtları bunları uyduracaklar, üretecekler. Algı yaratmaya çalışacaklar. Daha önce de söyledim. Aklını kiraya veren, kalemini satılığa çıkarmış, kalemşorlarla beraber ne yazık ki sadece kendi menfaatini düşünen, 5-6 kişinin bir araya geldiği bir grup, vatandaşımız da zaten hiçbir şekilde inanmayacaktır. Biz bundan adımız kadar eminiz demin söylediğim gibi. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bizim yolumuz hizmet yolu. Herkes kendine yakışanı yapıyor biliyorsunuz. Bizim kendimize yakıştırdığımızda, Zonguldak'ımıza, insanımıza, hemşehrilerimize hizmet etmektir. Biz 59 aydan beri bunu yaptık. Cumhur İttifakı olarak inşallah 1 Nisan sabahından itibaren de hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Onlar saldırmaya devam edecekler. Biz de inadına duymayacağız, görmeyeceğiz. Çünkü vatandaşımız artık bunları istemiyor.

Editör: Haber Merkezi