Ereğli'de 23 Nisan Çocuk Şenliği ilgi gördü... Ereğli'de 23 Nisan Çocuk Şenliği ilgi gördü...

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesi Gülüç Belde Belediye Başkanı ve İYİ Parti adayı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın geçtiğimiz hafta alkollü araç kullanmaktan ehliyeti alınan makam şoförü Murat Ayaz, iftardan sonra AK Parti seçim bürosunun önünde bulunan AK Partili bir gence grup halinde saldırıda bulundu.

İddiaya göre; Belediye Başkanı Demirtaş’ın şoförü ve adamları AK Parti seçim bürosunun önünden bir araçla geçerken, AK Partili bir gence sözlü tacizde bulundu. Daha sonra araçtan inen şoför ve İYİ Partililer, AK Partili gence saldırdı. Kavgayı ayırmak isteyen bir vatandaş ise yaşanan arbede de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Adı Ahmet olduğu öğrenilen vatandaşın ayağı kırıldı.

Aynı saatlerde AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez’e destek veren bir AK Partilinin ise aracı Kdz. Ereğli Trafik ekipleri tarafından durdurularak, üst ve araç aramasına tabi tutuldu.

Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Demirtaş’ın yakın arkadaşı olan S.Ö. Kdz. Ereğli’de bir şahsı bıçakla yaralamış, yapılan asılsız ihbarla AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayının evi hukuksuz bir şekilde aranmış, AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz, sorumlular hakkında yasal işlem başlatılması için çağrıda bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi