Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, İnsani Yardım Vakfı(İHH)Zonguldak Şube Başkanını ziyaret etti.

Ziyarette  İnsani Yardım Vakfı(İHH)Zonguldak Şube Başkanı İlyas Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, koltuğu Ilgın Irmak İnce'ye devretti... Vali Hacıbektaşoğlu, koltuğu Ilgın Irmak İnce'ye devretti...

 İnsani Yardım Vakfı(İHH)Zonguldak Şube Başkanı İlyas Yazıcı, “7 Ekim’den beri Gazze’yi destekliyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere yetimhanelere kumanyalar devam ediyor. Ramazan çalışmasını Gazze’ye yönlendireceğiz. Uluslar arası bir çalışma olacak. Gemi alımları var. Gazze’yi gündemde tutmak gerek. Sizlere de ziyaretleriniz için teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınız da başarılar diliyoruz”dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise, “Türkiye’de en dinamik kuruluşsunuz. Allah razı olsun. Allah güç kuvvet versin. Genel Başkanımız aday tanıtım toplantısında güzel birşey söyledi. Gazze Kudüs düşerse Türkiye düşer.  Adaylık nasip oldu.  Zonguldaklıyım. Zonguldak’ta Ankara’ya giden siyasetçiler dönmüyorlar. Biz Zonguldak’a döndük. Zonguldak’ın sorunları ortada. Nüfus düştüğü için meclis üyesi sayısı düştü. Belki ilden ilçeye dönme riski var. Filyos aldı başını gidiyor. Ereğli Kandilli aldı başına gidiyor. Zonguldak’ta kentleşmeyle ilgili de sorunlar ver. Son altı ayda bir şeyler yapılacağını gördük”dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi