Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem bugün Zonguldak Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü personelini ziyaret ederek projelerini anlattı. 

Tabip Odası kongresi başladı: Kargı ve Pehlivan yarışıyor... Tabip Odası kongresi başladı: Kargı ve Pehlivan yarışıyor...

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, İl ve İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Atınç Kayınova ile birlikte 
yapılan ziyarette hem belediye çalışanlarının hem de şehrin şartlarının iyileştirilmesi için düşündüğü projelerden bahseden Tahsin Erdem, işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

İŞÇİ MAAŞLARINA ZAM YAPACAĞIZ 

Kaybedeceğini anlayan AKP’li trollerin “maaş ödeyemezler/ belediye işçisine ajan dedi/ yatırımlar durur” şeklinde karalama kampanyası yaptığına dikkat çeken Tahsin Erdem, “31 Mart yaklaştıkça benzer şeyler olacaktır. Belediye işçisi arkadaşlarımız müsterih olsun. ‘Belediyede ajanlık devri bitecek’ dediğimde kimi kastettiğimi anlaması gerekenler anladı. Biz göreve geldiğimizde Zonguldak Belediyesinde öncelikli olarak çalışma barışını tesis edeceğiz. Hangi siyasi partiden olursa olsun işini yapan alın terinin karşılığını zamanında ve son kuruşuna kadar alacak. Tıpkı, CHP’li Ereğli, Çaycuma, Devrek, Alaplı ve Gökçebey’de olduğu gibi Zonguldak Belediyesinde de maaş sorunu olmayacak.
Emeği en yüce değer kabul eden bir siyasi anlayışın  Belediye Başkan adayı olarak işçi maaşları önceliğimiz olacak. Lütfen size söyleyenen yalanlara itibar etmeyin. Göreve geldiğimizde belediye işçilerinin daha iyi koşullarda yaşaması için maaşlarınıza zam yapacağız. 
Hep birlikte çalışıp hep birlikte başaracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi