2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım... 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım...

Çolakoğlu’dan adaylara müdahale!

4. Sıra Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu’nun performansı ile tekrar AK Parti Zonguldak Milletvekili seçilen Ahmet Çolakoğlu’nun mahalli seçimlerde belirlenecek adaylara yaptığı müdahale parti tabanında krizine neden oldu.

Özcan Ulupınar’ı egale etti!

Zonguldak’ta mevcut Belediye Başkanı Selim Alan’ın anketlerden çıkmamasına rağmen Genel Merkezdeki ilişkilerini kullanarak parti tabanının teveccühünü kazanan, anket ve temayüllerde en yüksek oyu alan Özcan Ulupınar’ı egale eden Milletvekili Çolakoğlu, bu kez de Devrek adayı olmasına karşı çıktığı öğrenildi.

Selim Alan’a kefil oldu!

Ego, kibir ve teşkilat üyelerine 5 yıl içinde kurduğu kumpaslar nedeniyle tabanın istemediği Selim Alan’ı “Kefili benim” sözü ile tekrar Zonguldak Belediye Başkan Adayı yaptıran Ahmet Çolakoğlu, Devrek AK Parti teşkilatının Özcan Ulupınar tercihini tanımaması teşkilatta kriz yaşanmasına neden oldu.

Devrek için başvuru yapmayan ismi verdi!

Vadi bölgesinde kendisinden güçlü isim istemeyen Milletvekili Çolakoğlu, İlçe teşkilatına rağmen Devrek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunmayan, özel nedenlerle İlçe Başkanlığından istifa eden Avukat Murat Durdubaş’ın adını Genel Merkeze sunduğu öğrenildi.

İki yüzlü siyaset

Zonguldak Merkez İlçe de, aday adaylığı başvurusu yapmadığı için Özcan Ulupınar’ı istemediğini söyleyen Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun Devrek İlçesinde, adaylık müracaatı olmayan Murat Durdubaş’ı istemesi iki yüzlü siyaset olarak yorumlandı.

AK Parti'ye defalarca ihanet etti!

Seçim bölgesinde kendi adayına defalarca seçim kaybettirerek CHP’nin adayını destekleyerek ihanet eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’ya tepki gösteren partililer, “Vadi bölgesinde güçlü aday istemiyor, milletvekilliği seçimlerinde karşısında rakip istemiyor. AK Parti’yi ticari şirketi olarak gören Ahmet Çolakoğlu, çok istiyorsa seçim bölgesi Çaycuma’da seçimi alsın. Çok işitiyorsa Murat Durdubaş’ı kendi bölgesinde aday göstersin” dediler.

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nun Özcan Uulpınar'ın önünü kesmek için AK Parti Genel Merkezi'ne yaptığı baskının ardından Devrek'te anket çalışması gündeme gelirken, kaos yaşanan Devrek İlçesi için AK Parti Genel Merkezi'nin ankete sıcak bakıp bakmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

İstifalar olabilir!

Diğer taraftan İlçede bir çok partili Özcan Ulupınar’ın aday gösterilmemesi karşısında AK Parti ve MHP tabanında etkili bir çok ismin istifaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Editör: Haber Merkezi