Basın Özgürlüğü Endeksi'nde Türkiye 153. sırada Basın Özgürlüğü Endeksi'nde Türkiye 153. sırada

Resmi verilere göre 50 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde büyük bir yıkıma neden olan ‘Asrın felaketi’nin birinci yıl dönümünde Zonguldak’ta faaliyet gösteren Sima Yapım Reklam Organizasyon ve Danışmanlık Hizmeti  deprem bölgesi Hatay merkezli Günay Grup A.Ş’ne hazırladığı deprem temalı duvar saatleri Zonguldak’ta da büyük ilgi gördü.

Deprem felaketini konu alan duvar saatlerinin Hatay İlinde tüm kamu kurumlarına dağıtımının gerçekleştirildiğini belirten Sima Yapım Organizasyon Sahibi Bulut İşçi, “Yapı ruhsatlarına imza atan kişilerin imza atarken bir kez daha düşünmelerini sağlamak amacı ile böyle bir çalışma talebinde bulunan Günay Grup A.Ş’yi yürekten kutluyorum. Rabbim bir daha böylesi acıları yaşatmasın” dedi.

% 80’i kaçak ve gece kondu olan Zonguldak’ta son yıllarda yapılan yüksek katlı binalarda tartışma konusu olurken, 2. Derecede deprem riski içinde yer alan Zonguldak’ta da 11 İlimizde yaşanan felaketi konu alan duvar saatlerinin kamu kurumlarına dağıtılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi