Yüksek inşaat mühendisi Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a imar affı nedeniyle bela okumuştu!

TOGG ile ilgili paylaşımlarında aracın üretim süreciyle alay ederek, yapılanları "sirk maymunu" benzetmesiyle eleştirmişti!

AK Partiyi ve partilileri aşağı gören ifadelerle küçümsemiş, hakaret etmişti!

İnsanların inancına hakaret eden ifadeler kullanmıştı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de ‘eşek’ benzetmesi yaparak hakaret etmiş, ulusal basında yer almıştı...

Belediye Başkanı olduğu kentin spor kulübü Çaycumaspor’u önce Enes Eser’e vermiş, sonra ters düştüğü için lisanslara el koymuş, takımın küme düşmesi için her türlü hamleyi yapmış, en sonunda kendi kulübünü de ‘Eşek’e benzeten açıklamalar yapmıştı.

CHP’li Bülent Kantarcı, tüm bu paylaşımları yürek yemiş gibi yapmıştı!

Sonra direksiyonu AK Parti’ye kırmış ve tüm bu paylaşımlarını kişisel sosyal medya hesabından silmişti!

“Eşini darp eden demokrat, AK Partiyle flört ediyor”, “Sirk maymununa binen Zübük mü oldu?”, “Zübük-Kantarcı” şeklinde yaptığımız yorumlar nedeniyle Kantarcı, hakkımızda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu!

Aklı sıra tüm delilleri sosyal medyasından sildi, sonra bizi davaya etmeye kalktı!

Yüksek İnşaat Mühendisi Bülent Kantarcı, sildiklerini unutmuş, isterse elimizdeki arşivi kendisine de verebiliriz.

Kantarcı’nın 1 sayfalık şikayet dilekçisine paylaşımlarınında olduğu 27 sayfalık döküman ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bela okuduğu bir video kaydı ile cevap verdik!

Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı’ndan gelen kara bu gün elimize ulaştı...

Savcı, ‘Kovuşturmaya gerek yoktur! Dedi.

Bizde ‘Konuşmaya gerek yok” diyoruz!

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözünün vücut bulmuş halidir Yüksek Mühendis Bülent Kantarcı!

‘İdrar küpleri konsun, soylular yıkansın’

Umumi bir tuvaleti bile olmayan Devrek ilçesinde özgür mikrofon Aydın Cozur’un bir teyzeyle yaptığı röportajı dün bu köşeye taşımıştık.

“Umumi bir tuvaleti bile olmayan Devrek ilçesinde Aydın Cozur arkadaşımız almış eline mikrofonu pazar yerinde halkın ve esnafın nabzını tutmuş!

Mikrofona konuşan teyze aynen şöyle söylüyor; Abdes yerine tuvaletine goca galla kuloduna işeya yalan mi?”

Yani diyor ki; Abdeshaneyi (kent merkezindeki tuvaletleri) yıktın, tuvalet yerine goca karılar küloduna işiyorlar, yalan mı?

Teyzenin haklı serzenişi karşısında Aydın Cozur utanıyor!

Yaşlı insanları altına işetenler utanmıyor!” demiştik.

Bir okurumuzun yorumunu sizinle paylaşmak istiyorum.

“Daha önce yazdık okumayanlar için tekrar yazalım.Eski Romada tuvalet kültürü pek yoktu insanlar buldukları yere işerdi ve idrarın faydalı olduğuna inanılırdı sonra köşe başlarına küpler konuldu sıkışan küplere çişini yapardı toplanan sıvılarla kentin ileri gelenleri duş alır çamaşırları yıkanırdı. Tuvaleti olmayan Devrek’te bazı köşelere idrar küpleri konsun insanlar ihtiyacını gidersin toplanan sıvılarla kentin sözde ileri gelenleri soyluları yıkansın”şeklinde öneri getirmiş!

5 Tane plastik doğramadan tuvalet yapamayan, goca karıları altına işeten yöneticiler için belki fikir olabilir!

Biz de uyduk imama!

Zonguldak neyi konuşuyor?

Zonguldak’ta ki gündemi takip ediyorsunuz değil mi?

Halkın sorunlarıyla uzaktan yakından ilgisi yok!

İncir çekirdeğini doldurmayan abuk sabuk siyasi atışmalar!

Torpilli işçi alımları, hileli seçimler, siyasi rantlar, üretime kapanan Türkiye Taşkömürü Kurumu!

Vali, yapılacak atamalarda daha iyi bir pozisyona atanmayı bekliyor!

Daire Müdürleri, daha büyük bir şehre atanmayı umuyor!

Saffet Bozkurt hariç, diğer Milletvekilleri kendi ikballeri için pozisyon alıyor!

Kent ve kent halkı adına çaba sarf eden kaç milletvekili, kaç Belediye Başkanı, kaç bürokrat sayabilirsiniz?

Bir elin parmağını geçmez!

Şehirler insanlara benzermiş!

Yöneticiler de, o şehirdeki insanlara uyar!

Biz de uyduk bu imamlara!
Allah bizi de affetsin!

Zonguldak bir kaç kişinin elinde heba olup gidiyor!