Çaycuma'da AK Parti'nin İlçe ve belde belediye başkanlarının açıklanmasının ardından Büyük Birlik Partisi (BBP)Çaycuma ilçe  Başkanı Yıldıray Bostan, AK Parti'nin Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı'ya açık ve net olarak kendisine destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

BBP Çaycuma İlçe BaşkanıYıldıray Bostan açıklamasında; "Malum, yerel seçimlere 40 günden az bir süre kaldı. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ımıza gelerek kesinleşen AK Parti'nin belediye başkan adaylarını açıkladı. Çaycuma ilçemizde AK Parti'nin adayı olarak Bünyamin Bostancı Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. Çaycuma'mıza inşallah hayırlı olur"

BOTAŞ'ın boru hatlarını koruma tatbikatı yapıldı BOTAŞ'ın boru hatlarını koruma tatbikatı yapıldı

Kantarcı dönemini bitirmeliyiz!

BBP İlçe Başkanı Bostan, "Biz Büyük Birlik Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı olarak bu yerel seçimlerde Bünyamin Bostancı'ya destek verme kararı aldık. Zaten partimizde tabi ki AK Parti'nin yanındadır. Bizde Sayın Bostancı'nın yanındayız. Çaycuma'da Kantarcı'nın dönemini bitirmeliyiz. Birlik ve beraber olursak Çaycuma'da yeni işler, yeni projeler ile ilçemizi kalkındırabiliriz. Bunun için bizde Sayın Bostancı ile el ele olmaya karar verdik. İnşallah bunu başaracağımızın tam inancındayız. BBP olarak Sayın Bostancı'ya başarılar diliyoruz. Aynı yoldayız, aynı fikirdeyiz. Biriz, beraberiz. Hep birlikte olacağız."

Editör: Haber Merkezi