Şok!: ‘Tacizciye hayır’ diyen kadınları gruptan attı! Şok!: ‘Tacizciye hayır’ diyen kadınları gruptan attı!

Gülüç Meydanında bulunan Merkez Cami ve Site Cami sundurması Gülüç Belediyesi tarafından yapılırken yapılan işin faturaları şişirilerek Gülüç Belediyesi binlerce lira zarara uğratıldığı öğrenildi.

Cami sundurma inşaatını bu konuda vergi levhası bile olmayan T.G’ye yaptırırken faturalarını ise başka firmalara yüksek fiyattan kestirdiği öğrenildi. CHP eski Gülüç Belde Başkanı Halil Demirer ile birlikte piyasadan yapılmayan işler konusunda fatura topladığı belirtilen Gökhan Demirtaş’ın Gülüç Belediyesini milyonlarca zarara uğratıldığı belirtildi.
 

“Benim üzerimden Belediyenin milyonlarca zarara uğratılmasına tepkiliyim”

Bu konuda çevresine dert yakınan T.G isimli kişi; “Ben Gülüç evladıyım. Ben sevap diye beldemin camisinin sundurmalarını ucuz fiyata yaparken bunlar benim sırtımdan başka firmalara yüksek fiyata fatura kestirerek belediyeyi yazara uğrattılar. Ben paramı Fen işleri müdüründen ve Gökhan Demirtaş’tan elden alırken bunlar işi başkası yapmış gibi göstererek fatura kestirmişler. Ben bu şekilde birkaç kez daha belediye işler yaptım. Gülüç Kafeteryası ve Gülüç yelken evini bu şekilde ben yaptım. Ben bu işlerin benim üzerimden bu şekilde yapılmasından ve belediyenin bu şekilde zarara uğratılmasından çok rahatsızım. Cumhuriyet savcılarının beni çağırması konusunda bildiklerimi tek tek açıklarım” dediği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi