Rüşvet istediği müteahhide 6 Milyon Ceza!

AK Partili Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın yeşili, doğası, tarihi ve sahili ile Zonguldak’ın göz bebeği olan Filyos’u adeta beton cehennemine çevirirken, bilirkişiye rüşvet vermek amacıyla rüşvet istediği iddia edilen 4 yıldızlı otel inşaatın sahibi iş adamı Galip Serkan Güpgüpoğlu’na 6 milyon TL ceza keserken, yandaş müteahhitlere fütursuzca yol veriyor.

Bükrü ve Şanlı’ya imar rantı!

Ruhsat almak amacıyla imar kanunlara göre yapılan projeleri Filyos Belediyesi’ne veren müteahhit Zekai Bükrü ile Zonguldakspor eski Kulüp Başkanı İsmail Recai Şanlı, uygulama da farklı projeler yapmasına rağmen Ömer Ünal tarafından cezai işlem uygulanmazken, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’de harekete geçmeyerek usulsüz inşaatlara göz yumuyor.

Kişiye göre işlem mi yapılıyor?

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde görev yapan bazı isimlerin Zonguldak’ta bazı inşaatları didik didik araştırırken, Filyos’ta yapılan imar kıyaklarını görmezden gelmeleri kamuoyu vicdanını rahatsız ediyor.

Bungalov evler yasalara aykırı!

Diğer taraftan Filyos belediyesi tarafından ihale ile verilen Masal evi Restoran’ın, sözleşme dışı yaptığı Bungalov tipi evlerinde ihale yasalarına uygun olmamasına karşın yetkililer tarafından hiçbir cezai işlem uygulanmaması “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” dedirtti.

Editör: TE Bilisim