Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi... Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi...

     Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret eden Başkan Çetin Bozkurt, 9 Temmuz 2023 tarihinde Devrek’in Karşıyaka Mahallesinde yaşanan sel felaketinin izlerinin silinmesi konusunda büyük yardım ve destek vermesi nedeniyle teşekkür etti.

     Başkan Bozkurt, “Bölgemizde yaşanan sel felaketinde bizleri yalnız bırakmadığınız, her zaman yanımızda olduğunuz için siz değerli başkanımıza Devrekliler adına teşekkür ediyorum. Sizlerin katkı ve destekleriyle Karşıyaka Mahallemizde selin izlerini çabucak sildik ve yaşamı normale döndürdük” diye konuştu.

     Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Yavaş, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un plan ve projlerine destek vereceğini, söyledi. Başkan Bozkurt’un Devrek’te güzel çalışmalar yaptığına da değinen Başkan Mansur Yavaş, “2 yıl pandemi, sel, yangın, deprem gibi felaketlerin yanında Çetin başkanımız Devrek’te, belediye olarak güzel işler ve hizmetler yaptı. Kendisini kutluyorum. Önümüzdeki süreçte biz de büyükşehir olarak Devrek’e destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

     Başkan Bozkurt, ABB Başkanı Yavaş’a Dünyaca ünlü Devrek Bastonu ve teşekkür plaketi sundu.  Başkan Bozkurt’a bu ziyaretinde eşi Dilek Bozkurt da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi