CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, rozet takma töreninde yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı olarak, Kdz. Ereğli İlçe Örgütümüz tarafından düzenlenen “Cumhuriyetimizin 102. Yılında 102 Yeni Üye Rozet Takma Töreni’ne katılım sağladık.

Cumhuriyetimizin 102. yılında, Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı 102 yeni yol arkadaşımızı büyük bir gururla partimize kattık.
Her bir rozet, Cumhuriyetimizin değerlerine olan inancımızın, halkımızla kurduğumuz gönül bağının ve değişime olan kararlılığımızın simgesidir.

Bugün sadece yeni üyelerimizi değil; Cumhuriyet’e, demokrasiye, eşitliğe ve özgürlüğe olan inancımızı da bir kez daha taçlandırdık.
Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde;
ülkemizi yeniden aydınlık yarınlara taşımak için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.

AK Parti Devrek İlçe temayül yoklaması yapıldı: 3 aday yarıştı
AK Parti Devrek İlçe temayül yoklaması yapıldı: 3 aday yarıştı
İçeriği Görüntüle

Gücünü halktan alan, umudunu Cumhuriyet’ten besleyen partimiz;
“Ben değil, biz” diyerek Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye, yenilenmeye ve güçlenmeye devam ediyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hep birlikte:
Hak, Hukuk, Adalet için mücadeleyi sürdüreceğiz!