Hüseyin usta tezgahın başında mesleğin son ustalığını sergiliyor Hüseyin usta tezgahın başında mesleğin son ustalığını sergiliyor

     Başkan Bozkurt İtfaiye Müdürlüğünü ziyareti sırasında, belediye şirketinde çalışan işçilerin sürpriziyle karşılaştı.

     “En büyük başkan bizim başkan”, “İşçi ve emekçi dostu bizim başkan” ve “İşçiler seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılaşan Başkan Çetin Bozkurt, duygulu anlar yaşadı.

      İşçiler başkana, maaşlarına yaptığı zam nedeniyle teşekkür ederek saygılarını sundu. Başkan Bozkurt da yaptığı konuşmada, “Benim emekçi, emekten yana olan kardeşlerim. Sizlerin nasıl alınterinizle evinize ekmek götürdüğünüzü çok yakından biliyorum. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı elbette sizi ezdiremezdim, bu günü kadar yaptığımız toplu sözleşmelerde en yüksek oranı ve en yüksek ücreti veren belediye olduk. Belediye çalışanlarımızın tamamının sendikalı olmasını sağladık.  Boynunuzu bükemezdim. Çünkü sizler bu paraya, bu zammı çoktan hak eden emekçi kardeşlerimsiniz. Başkan olarak göreve geldiğimden bu yana hep sizleri düşündüm, sizlerin yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Bir kez daha söylüyorum, insan onuruna yakışan, emekçiyi, sizleri namerde muhtaç etmeyeceğim. Dik durun, bükülmeyin. Unutmayın benim kardeşlerim, sizlerin arkasında Çetin başkanınız var” dedi.

       İşçiler daha sonra Başkan Bozkurt’a teşekkür pastası kesti.

Editör: Haber Merkezi