Eski gazeteci Mustafa Uysal, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın bu günkü "Kalemşör" açıklamalarına yanıt verdi.

Ereğli'de bir süre önce gazetecilik yapan ancak iş nedeniyle Antalya'ya taşınan eski gazeteci Mustafa Uysal, sosyal medya hesabında Belediyede imar yolsuzluğu olduğunu gündeme getirmişti.

Uysal'ın bu iddiasının ardından Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, isim vermeden yaptığı basın açıklamasında "49 yıldır Belediyeciyim, 22 yıldır da fiili Belediye Başkanıyım. Ne yolsuzluğumu, ne hırsızlığımı bıraktınız’ diyen Başkan Posbıyık “Beyefendilerinin talimatlarıyla iftirada bulunan kalemşörler 22 yıldır yaptığınız bu iftiralara rağmen hep Ereğli’deyim. Aslanlar gibi Ereğli halkının sevgisiyle caddelerde geziyorum. Belediye’de kanuna aykırı işlerini yürütemeyen ve Halil Posbıyık’tan nefret eden köşe dönücüler ve beyzadeler, ben olduğum müddetçe size taviz yok” demişti.

Başkan Posbıyık'ın bu açıklamasının ardından Mustafa Uysal, "Sana iftira atan, kalemşörlük yapan Şerefsizdir! Öyle kıvırmaca yok Başkan, imar yolsuzluğu yapmadıysan ver beni mahkemeye, halkın karşısına geç mahkeme kararıyla konuş! VEREMEZSİN! İmar Yolsuzluğun çıkar" diyerek Posbıyık'a rest çekti.


Editör: TE Bilisim