Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, Türkiye Anneler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Suzan Karaman ile dernek yönetimini ziyaret ederek belediye yönetimi hakkında görüş ve önerilerini alarak çalışmalarını anlattı.

Fırat Birkan, sivil toplum kuruluşu ve dernek ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde tüm paydaşların görüş ve önerilerini dikkate alarak proje çalışmalarını sürdüren Birkan’ın bu tutumu kamuoyunda büyük ilgi gördü. Birçok muhtar, sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri Birkan’a görüş ve önerilerini sunarak belediye yönetiminden taleplerini iletti.

Algı yapmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır Algı yapmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır

Birkan, Türkiye Anneler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Suzan Karaman’ı ziyaret ederek dernek yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarete Karaman ve yönetim kurulunun belediye yönetiminden taleplerini dinleyen Birkan, görüş ve önerilerini alarak nasıl bir belediye yönetimi planladığını anlattı. Tüm paydaşlar ile birlikte ortak akıl kuracaklarını ifade eden Birkan, çocuklarını yetiştirmek için büyük özverilerde bulunan annelerin yaptığı fedakarlıkların dünyada başka bir örneği olmadığını ve tüm annelere sevgi ve saygılarını gönderdiğini ifade etti. Birkan, Karaman ve dernek üyelerine yakın ilgileri nedeniyle teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi