Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın kamu kaynaklarıyla yapılan Çay Bahçesi, Düğün Salonu ve Aquapark’ta kendine özel yaptığı alanları halkın kullanımına açacağını belirten AK Parti Başkan Adayı Kerim Sönmez, “Demirtaş ve ailesinin kullandığı alanları halka açacağım” dedi.

OTEL’i KENDİSİ VE AİLESİNİN ELİNDEN ALACAĞIZ!

Aqupark’ın Gülüç Belediyesi personelinin tatil yapması için yapıldığını ancak Belediye Başkanı Demirtaş’ın özel misafirleri ile ailesinin kullandığını belirten Başkan Adayı kerim Sönmez, “Aquaparkın olduğu yer için bir karar almıştık, sosyal tesis yaparak personelimiz tatil yapsın istedik. Mini bir otel yaptık, denize sıfır. Bir kere olsun Belediye personeli orada kalmadı, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın misafirlerinden yada oğlu ve arkadaşları kalıyor. Gülüç halkının malını kendi malı zannediyor. Kendine yaptığı özel alanların hepsini Gülüç halkının hizmetine açacağız. Senin babanın malı mı orası, senin ailenin çiftliği mi orası? Hepsinin hesabını soracağım.” dedi.
 

GİZLİ BULUŞMALAR, GİZLİ GÖRÜŞMELER OLMAYACAK!

Gülüç Belediyesi kaynaklarıyla yapılan Düğün Salonun’da da Gökhan Demirtaş’ın özel bir yeri olduğunu belirten AK Parti Adayı Kerim Sönmez, “Kerim kendine has kendi özel hiçbir yere olmayacak. Gökhan Demirtaş’ın bir özel yer burada var, bir özel yer daha yaptığımız Çay bahçesi kafeteryasında var. Biz o oteli ve çay bahçesindeki özel yeri personelimize açacağız. Kafeteryanın üzerindeki özel yerini açacağız. Demirtaş’ın elinden alıp Üniversite öğrencilerimize açacağım. Halkın hizmetine açacağız.

Milletvekili Bozkurt, Şehit Doğukan Korkmaz'ın Mevlidine katıldı... Milletvekili Bozkurt, Şehit Doğukan Korkmaz'ın Mevlidine katıldı...

Bir yer daha var, Belediye imkanları ile yapılan Düğün Salonumuzun üzerinde Gökhan Demirtaş kendine özel yer yaptı. Orayı da Kadın evi yapacağım. Bunun yanında vatandaşımız Kerim Sönmez’e 24 saat ulaşacak, tüm kapalı yerleri, kapılara halka açacağım. Kapalı kapılar ardından gizli görüşmeler, gizli hesaplar olmayacak, gizli buluşmalar olmayacak”

Editör: Haber Merkezi