Amasra sokakları Ruslarla doldu Amasra sokakları Ruslarla doldu

Zonguldak’ta 25 Ocak 2022 tarihinde kuruluşunu tamamlayan ve 28 Ocak 2022 tarihinde İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün onayı ile faaliyetlerine başlayan İnsanlık İçin Elden Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruluşunun ikinci yılını üyeleri ile birlikte kutladı.
Kuruluşunun ikinci yılında dernek merkezinde bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve dernek gönüllüleri iki yılda yapılan faaliyetleri değerlendirme fırsatı buldular ve yapılabilecek çalışmalar hakkında konuştular. İki yıllık sürede bin 500 kişiyi aşkın vatandaşa destek veren onların taleplerine bir nebze olsun umut olan dernek kısa sürede yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirdi.
Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının ihtiyaçlarının karşılanması noktasında azami gayret gösteren dernek Zonguldak başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde çocuklara da destek oldu. İnsanlık İçin Elden Ele Derneği Başkanı Bilgin Bayat derneğin 2. Kuruluş yılı nedeniyle yaptığı açıklamasında “İki yılda çok yol kat ettik. İki yılda kapımızı çalan hemen hemen hiç kimseyi geri çevirmedik. Muhtarlarımızla, devlet kurumları ile sürekli diyalog halinde ve dernek mevzuatlarına tam uyumlu şekilde faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi ailelere, kişilere ve özellikle çocuklarımıza destek olmaya, onlara bir nebze olsun umut olmaya devam edeceğiz. Biz kocaman bir aileyiz. Yönetim Kuruluma, Üyelerime ve tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Paylaştıkça Çoğalır diyerek çıktığımız bu yolda faaliyetlerimize devam edeceğiz. İnşallah nice yıllarda bir arada oluruz. 2024 yılında da faaliyetlerimizi artırarak daha çok insana ulaşarak devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi