22 Şubat tarihinde Kdz. Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkemesinde sözlü ve nitelikli taciz iddiasıyla sanık olarak yargılanan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ın İYİ Parti adayı olarak açıklanmasının ardından Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan, yarın parti binasında basın açıklaması yapacağını duyurdu.

İYİ Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı ve İYİ parti Kadın Politikaları Batıkaradeniz Bölge Sorumlusu Dr. Evrim Balbaloğlu tarafından İYİ Partiye transfer edilerek AK Parti’nin ihraç ettiği Gülüç Belediye Başkanı M. Gökhan Demirtaş’ı aday yaptırmış ilk tepkiyi İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan vererek, genel merkezin bu karardan vazgeçmesi için çağrıda bulunmuştu.

Daha sonra İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay ve bir çok İlçe, Belde ve Yönetim Kurulu Üyelerinin adaylığına karşı çıktığı Gökhan Demirtaş, bu gün Gülüç belediye binası önünde Evrim Balbaloğlu ile adaylığını açıklanması şok etkisine neden oldu.

Evrim Balbaloğlu’nun taciz nedeniyle sanık olarak yargılanan Gökhan Demirtaş’ın adaylığını açıklamasının ardından İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan, gece saatlerinde yarın saat 15.00’de parti binasında açıklama yapacağını duyurdu.

Candemir Ongan, İYİ Parti grubuna attığı mesajda, “Saygıdeğer Basın Mensupları Yarın 15.00’te İyi Parti Mekez ilçe başkanlığında basın açıklaması yapılacaktır. Cumhurbaşkanının programında olacağınızı bildiğimiz için gelemeyeceğinizi düşündüğümüz için açıklamayı video kayıtlı olarak yapıp siz değerli basın mensuplarıyla paylaşılacaktır” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan ile bir çok partilinin istifa edeceği tahmin ediliyor.

Yargılanan personele İdari Soruşturma açılıyor... Yargılanan personele İdari Soruşturma açılıyor...

gökhandemirtasss-1

Editör: Haber Merkezi