Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Organize Sanayi Bölgesi yönetimine alınmamasını geçen sene Mayıs ayında gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine bağlayan Keleş; “Bunun sebebi de tamamen Ticaret Odası seçimlerinin hazımsızlığıdır” dedi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığı ziyarette konuyu gündeme getiren Keleş, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Organize Sanayi Bölgesi’ne fazla geldiğinin altını çizerek şunları söyledi;

“Organize Sanayi Bölgesi’nde yerler doldu. Orada da bir takım üzücü olaylar yaşandı. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşundan bugüne kadar en etkin rol oynayan kurumdur, tüzel kişiliktir. Fakat maalesef Ticaret Odası yeni oluşan yönetimde yer almadı. Ticaret Odası’na orada yer vermediler, fazla geldi Ticaret Odası. Bunun sebebi de tamamen Ticaret Odası seçimlerinin hazımsızlığıdır. Şunu unutmamak gerekir, seçim bittikten sonra hayat devam ediyor. Küsmece, darılmaca ve intikam alma gibi şeyler olmamalı. Biz burada bize oy versin, vermesin herkesin işini yapmaya çalışıyoruz. Kimseye ayrım yapmıyoruz. Seçim biter, dostluklar bakidir. Birlikte birçok sorunun çözülebileceğine inanıyorum.”

Editör: TE Bilisim