Toplu taşıma rehabilitasyon projesi Mecliste onaylandı Toplu taşıma rehabilitasyon projesi Mecliste onaylandı

Gülüç’e ilçe olma sözü veren Kerim Sönmez, beldeye huzur ve güveni getireceklerini söylerken, “Yalanla, talanla, tehditle işimiz olmaz” dedi.

GÜLÜÇ’E İLÇE SÖZÜ…

Gülüç AK Parti Belediye Başkan adayı Kerim Sönmez, Ereğli'ye bağlanan Göktepe, Dağlar, Hamzafakıhlı ve Topçalı mahallelerini tekrar geri almayı ve Ereğli'yi il, Gülüç'ü ilçe yapmak için çalışacaklarını belirtti.

AK Parti'nin Gülüç beldesinde düzenlediği iftar yemeği programında, yaklaşık 2 bin 500 kişi Ramazan'ın manevi atmosferini yaşadı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kerim Sönmez'in mücadelesini takdirle karşıladıklarını belirterek, Gülüç'ün gerçek belediyecilikle buluşacağını söyledi.

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, tüm partilere çağrı yaparak, Kerim Sönmez'e destek çağrısında bulundu ve Gülüç'ün ilçe olması için desteği beklediklerini vurguladı.

Kerim Sönmez, zorlu bir süreçten geçtiklerini ancak kararlılıkla mücadele ettiklerini ifade ederek, Gülüç'e hizmet etmek için çıktıkları yolda tehditlere ve ahlak dışı yöntemlere boyun eğmediklerini dile getirdi.

Sönmez, Gülüç'ün ilçe olması için projelerini anlatırken, yaşlanan yapı stoğunu yenilemek, kentsel dönüşüm sağlamak ve mahalleleri tekrar bağımsız hale getirmek gibi vaatlerde bulundu.

ETEKLERİ TUTUŞTU…

AK Parti Gülüç belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez, “Gülüç’e ve sizlere hizmet etmek için karar aldık, ekimizi kurduk ve yola çıktık. Bu yolun zor, çetin ve meşakkatli  geçeceğini biliyorduk. Tehdit ve tahrik edildik. Bizleri ve dostlarımızı yıldırmak için her türlü ahlak dışı yöntemleri kullandılar. Asılsız suçlamalara maruz kaldık, kalmaya devam ediyoruz. Bazen cevap verdik, bazen sustuk. Sevgili dostlar sakın suskunluğumuz yanlış anlaşılmasın. Mevlana’nın dediği gibi suskunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye? Arkadaşın etekleri tutuştu, kaybedeceğini anladı, her zaman yaptığı gibi yalana sığınmaya başladı. Tapusu aileme ait arsaya 2B arazisine çöktü diyor. 16 yıl önce oturma izni alınmış evime kaçak diyor. Aklınca itibarımızı zedelemeye çalışıyor. Biz onun gibi olmayız, yalanla dolanla, talanla, tehditle, şantajla işimiz olmaz. Biz gönüllere girmeye geldik, biz kardeşin kardeşe sırt çevirmediği, kardeşin kardeşe kırılmadığı, herkesin birbiriyle dost olduğu bir Gülüç için geliyoruz. Biz işimiz sevda işi, gönül işi, hizmet işi. Bizim koltuk sevdamız yok. Huzurun, kardeşliğin daim olduğu, tehdidin olmadığı bir Gülüç için geliyoruz. Hangi siyasi partiden, hangi düşünceden olursa olsun, ayrım yapmadan herkese, her kesime hizmet için geliyoruz. Belediyemizin kapısı herkese sonuna kadar açık olacak. Arkamızda iktidar var, milletvekillerimiz, teşkilatımız var” diye konuştu.

Guluc 12234

Gulucc 12

Editör: Haber Merkezi