Kafkametler’in kaptan köşkü 160 gün sonra karaya çıkartıldı Kafkametler’in kaptan köşkü 160 gün sonra karaya çıkartıldı

Belediye çalışanı Duygu Kayahan’ın taciz ve sarkıntılık şikayetiyle İçişleri Bakanlığı’nın açtığı soruşturma sonrası Kdz. Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 4 Nisan tarihinde ikinci duruşmaya katılarak yargılaması süren Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın algı ve arsızlık yaptığını belirten AK Parti Başkan Adayı Kerim Sönmez, korku imparatorluğunu yıkacağını söyledi.

Demirtaş’ın Gülüç halkı, Belediye çalışanları ve aileleri üzerinde oluşturulan tehdit, baskı ve korkuya son vereceklerini anlatan AK Parti Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

KERİM SÖNMEZ YANLIŞIN ALTINA İMZA ATMAZ

Bu güne kadar yaptıklarını bize mal etmek için ‘Yaptığım herşeyin altında imza var” diye algı yapıyor. Kerim Sönmez, yanlışın altına imza atmaz, hukuksuzluğun, yolsuzluğun altına imza atmaz. Devletin, milletin aleyhine olan hiçbir şeyin altına imza atmaz. Bizim sözümüz senettir. Biz seçim zamanı söz verip, söz tutmayanlardan olmayız, olamayız zaten. Biz böyle yetişmedik, babamızdan atamızdan böyle görmedik. Biz her yol mubah anlayışla yetişmedim. Ben Gülüç aşığı bir adamım, koltuk aşığı değilim. Halkımızın bize yetki vereceğine yürekten inanıyorum, gittiğimiz her kapıda boynumuza sarılıyorlar. Yanımızda halkımız, arkamızda çok güçlü teşkilatımız ve milletvekillerimiz var.

ALGI VE ARSIZLIK YAPIYOR!

Ellerinde bizimle ilgili söyleyebilecekleri hiçbir şey yok. O yüzden algı yapıyorlar, arsızlık yapıyorlar. Benim teşkilatımla, partililerimizle aramızda sorun varmış gibi algı yapmaya çalışıyorlar. Aday adayı olduğumda dediler ki, ‘aday yalnız, yanında teşkilatı yok. Yanında Belde Başkanı İsmail Yılmaz Yok, Hasan Polat yok” dediler. Aday oldum, bu kez de “Belediyeyi İsmail Yılmaz, Hasan Polat yönetecek” diye algı oluşturmaya çalıştılar. Adaylığım açıklandığında ilk benim teşkilatım yola koyuldu, hemen sahaya çıktık, seçim çalışmalarımıza başladık. Biz teşkilatımızla etle tırnak gibiyiz. Onlar benim gücüm, kuvvetim. Teşkilat Başkanım, Kadın, Gençlik kollarım, partililerimle aramızı bozamazsın Gökhan Demirtaş! Buradan sana ekmek çıkmaz. Bizi algılarla, ayak oyunları ile yalnızlaştıramazsın, sen yalnız kalacaksın. Korkunun ecele faydası yok.

KORKU İMPARATORLUĞUNU AYAKLAR ALTINA ALACAĞIZ!

Biz geliyoruz, bu korku imparatorluğu bitecek. Ve en güçlü teşkilat bizim. Hani İYİ Parti’nin teşkilatını görüyor musunuz sahada, İl Başkanı, İlçe Başkanı, belde, kadın kollarını görüyor musunuz sahada? Yok, kim var biliyor musunuz, tehdit ettiği işçiler ve ailelerini korkutarak sabah akşam onları asker gibi dikiyor seçim bürosuna, insan onurunu ayaklar altına alarak. O işçi arkadaşlarımız da rahat olsunlar, ben onların Kerim abisiyim, onları en iyi anlayan benim, ailelerde de rahat olsunlar. Bu korku imparatorluğunu hep birlikte ayaklar altına alacağız. Bu seçim; Gülüç halkının insanlık onurunu kurtarma seçimi. Bu seçim; Gülüç’ün imajını kurtarma seçimi. Biz eze eze seçimi alıyoruz. Allah’ın izniyle bu despot yönetim anlayışını Gülüç halkıyla sandığa gömeceğiz.

Editör: Haber Merkezi