Kozlu Özel Halk Otobüsleri ihalesini alan SADUR Firması Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan 10 gün daha ek süre istediği iddia edildi. 

Bilindiği üzere daha önce, Kozlu Belediyesi tarafından Özel Halk Otobüsü İşletmesini kazanan Sadur Firmasına eksikliklerini tamamlaması için 10 gün ek süre verilmişti. Perşembe günü dolacak olan süre içerisinde SADUR firmasının eksiklikleri tamamlayamadığı iddia edilirken, SADUR Firması Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan 10 gün daha ek süre istediği iddia edildi.

BU ÇİLE 10 GÜN DAHA MI SÜRECEK?

Otobüs eksikliği yüzünden saatlerce durakta otobüs bekleyen vatandaşlardan geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş özür dilerken, bugün Kozlu Belediyesi tarafından bir özür daha dilendi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş vatandaştan bu kadar çok özür dilerken bu çilenin 10 gün daha devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan istenilen 10 günlük ek süreye Bektaş’ın sıcak bakmadığı belirtilirken, bazı vatandaşların iddiaları ise tam tersi olarak “Ali Bektaş diyet ödüyor. Ali Bektaş 10 günlük ek süreyi verecek, Celal Murat Birinci’de Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a açmış olduğu davaları geri çekecek! Hepsi danışıklı dövüş!” yönünde oldu.

KOZLU HALKI MAĞDUR!

Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüsü ihalesini kazanan SADUR firması işi eline yüzüne bulaştırınca vatandaş perişan oldu. Özellikle Tıp Fakültesine giden yüzlerce personel ve hastalar sabah saatlerinde buz gibi havada dakikalarca otobüs bekledi. Trafik tarafından bağlanan araçlar, arıza yapan eski otobüsler yüzünden eksik araçla çalışan SADUR firması talebe yetişemeyince otobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu.

Kışın ortasında yaşanan otobüs rezaletinin devam etmeyeceğini belirten Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın 10 günlük ek süre verip vermeyeceği ise şimdiden merak ediliyor!

Editör: TE Bilisim