Sagopa Kajmer’in evinde esrar ele geçirildi!
Alkol şirketi Efes Pilsen ile anlaşması olan organizasyon şirketi ile Kozlu Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen ‘Dev Müzik Şenliği’nde, 26 Eylül tahinde sahne alacak olan Sagopa Kajmer’in evinde uyuşturucu madde bulundurduğu gerekçesi ile hakkında 17 yıl hapis istemiyle dava açıldığı ve yargılandığı öğrenildi.

Şirketin arkasında alkol firması var!
24 Eylül-26 Eylül tarihleri arasında AK Partili Kozlu Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan ‘Dev Müzik Şenliği’ni organize eden şirketin alkol şirketi Efes Pilsen ile anlaşmalı olması muhafazakar kitleyi temsil eden iktidar partisi AK Parti tabanında ciddi rahatsızlıkları neden olurken, şenlik boyunca konser verecek rap şarkıcılar şaşkınlık yarattı.

OZBİ, Cumhurbaşkanına hakaret etti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın ‘diktatör’ dediği için hakaret davası açtığı Rapçi OZBİ’nin sahne alacak olması AK Parti Genel Merkezi’ni de harekete geçirdi.

FETÖ itirafçısı Bektaş, ne yapacak?
FETÖ Terör örgütü liderinin düzenlediği “Türkçe olimpiyatları”na altın sponsor olan, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında FETÖ itirafçısı olarak yargılanmaktan kurtulan, hakkında görevi kötüye kullanmak ve kamuyu zarara uğratmak suçlamasıyla bir çok dava bulunan AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın alkol firmasının destek verdiği “Kozlu Belediyesi katkılarıyla Dev Müzik Şenliğinde buluşalım” organizasyonunu iptal edip etmeyeceği ve kamuoyuna yapacağı açıklama merak ediliyor.

Milletvekili Hamdi Uçar’ın tavrı ne olacak?
Kozlu İlçesinde imar rantları, görevi kötüye kullanmak ve kamuyu zarara uğratmak suçlarından hakkında bir suçlama ve dava olan Ali Bektaş’ı ısrarla tekrarla AK Parti Kozlu Belediye Başkan adayı gösteren ağabeyi FETÖ’den hapis cezası alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın AK Parti ilkeleri ve parti tabanıyla örtüşmeyen Müzik Şenliği’ni nasıl savunacağı da merak konusu oldu.

İşte ulusal medyada yer alan haber;

Sagopa Kajmer'in 17 yıl hapsi isteniyor...
Yurtdışından getirttiği 5 CD’de uyuşturucu bulunan rap’çi Sagapo Kajmer’e 17 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
Ünlü rap şarkıcısı Yunus Özyavuz, 17 Temmuz 2013'te İngiltere'den sipariş verdiği bitki tohumu kargosunu teslim almak için Paket Posta Gümrük Müdürlüğü'ne gitmiş, görevliler 5 CD kutusuna saklanmış bitki tohumlarından şüphelenince kargosunu almadan ortadan kaybolmuştu.
Gözaltına alınan rap'çinin evinde de 280 gram esrar maddesi elde edilebilecek 560 gram hint keneviri ele geçirilmişti.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonunda, sahnede Sagapo Kajmer adını kullanan Yunus Özyavuz hakkında "Uyuşturucu, uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar, "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan da 1 yıldan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ünlü rapçi önümüzdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde yargılanmaya başlayacak.
Öte yandan, Kajmer, polise verdiği ifadede evinde tropikal bitkiler, domates, çilek ve her türlü acı biber türünü tohum olarak yetiştirdiğini, İngiltere'den kargoyla gelen bitkilerin de tropik tohum olduğunu düşünerek kredi kartıyla aldığını söyledi. Çok sayıda hayranı olması nedeniyle sosyal hayatı olmadığını belirten Kajmer, bu yüzden psikolojik depresyona girdiğini ve bir dönem küçük miktarda uyuşturucu madde kullandığını, ancak bu maddelerin psikolojik rahatsızlığına çare olmadığını anlattı. Kötü bir niyeti olmadığını ifade eden ünlü rap'çi, "Yaptıklarım suç teşkil ediyorsa pişmanım" ifadesini kullandı.



Editör: TE Bilisim