İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, İYİ partili Belediye Meclis üyelerinin yaptığı  çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
Adıbaş, geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında İYİ Parti Belediye Meclis üyelerinin verdiği önergeleri ve komisyon üyelikleri hakkında açıklamada bulundu. 
İYİ Parti Belediye Meclis üyelerinin sunduğu ilçede bulunan su kaynaklarının tesbiti, korunması ve halkın hizmetine sunulması ile ilgili verdikleri önerge kabul edildi. 
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "İyi Parti Meclis grubunun aldığı kararla dün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında İyi Partili Meclis üyelerinin ilçemizdeki su  kaynakları,tespiti, korunması ve vatandaşın hizmetine sunulması amacıyla Komisyona verdikleri önerge kabul edildi. Meclis üyemiz Kadir ÇETİN komisyon üyeliğine seçildi. Ayrica Meclis üyemiz Nizamettin AYDIN İmar Komisyonuna, Bahattin TOPAL karma komisyonlarına seçilmişlerdir. Bizler her daim halkımızın yararına olan işler ve halka hizmet için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim