Zonguldak Belediye Meclisi CHP Grup  Başkan Vekili ve CHP Zonguldak belediye Başkan Adayı Dr. Atınç Kayınova, “AKP’nin, “CHP’li belediye gelirse belediye batar” propagandası bu seçimde karşılık bulur mu?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

"Geçmişi unutup yeni bir anlayışla iktidar olacağımıza inanıyorum" "Geçmişi unutup yeni bir anlayışla iktidar olacağımıza inanıyorum"

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın siyaseti bilen akıllı bir kimlik olduğunu belirten CHP Aday adayı Kayınova “CHP’li bir belediye gelirse merkezi bütçeden gelen destekler kesilir propagandası tutmaz. Bence bunun tam ters olacak. Öncelikle AKP başlattığı projeleri bitirmek zorunda. Karayollarının Gazipaşa’ya asfalt serildiğini tüm Zonguldak halkı gördü. Siyaset uzun erimli bir iştir. Sürdürülebilirliğini sağlamak için tutarlılık gerekir. AKP İl Başkanı siyaseti bilen akıllı bir kimlik. En yakın genel seçimlerde CHP’li belediyenin hizmetleri kesilirse Zonguldak halkının sandıkta vereceği tepkinin farkında olduğunu düşünüyorum. Aksi halde bunu Zonguldak halkına anlatırız. Hesabını onlar öder” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi