Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tıskaoğlu, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum ile TGRT Haber Canlı yayını sonrası bir araya gelerek görüşme sağladık. 2018-2023 yılları arasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevini başarıyla icra etmiş ve takdire şayan başarılarının yanı sıra İnsani yönleriyle, efendiliğiyle, çalışkanlığıyla, entelektüel birikimiyle örnek bir  siyasetçidir.

Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor

Hizmet destanı yazmak Ak Parti'nin işidir. “İstanbul'un yolu da bahtı da bundan böyle açık. Sayın Murat Kurum'a seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman sahada kendisini çalışmaya adamış Sayın Kurum, İstanbul'a çok mu çok yakışacak. "Yeniden İstanbul Hazırız, Kararlıyız.. Sayın Kuruma da bu çabalarında, bu yarışta başarılar diliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Zonguldaklı hemşehrimize selamlarını ileten Sayın Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri ile tanışmaktan onur duydum" dedi.

Editör: Haber Merkezi