Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini Dedeman Otel'de ağırladı... Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini Dedeman Otel'de ağırladı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve CHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Mimar Fırat Birkan’ın katıldığı Ontemmuz mahalle programına çok sayıda vatandaşın katılımıyla mitinge dönüştü.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, projelerini açıklarken Zonguldak’ı erdemli Belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

Mitinge katılan CHP Genel Başkan yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, “Bu akşam Zonguldak Belediye Başkan Adayımız Sayın Tahsin Erdem ile birlikte On Temmuz Mahallemizde hemşehrilerimizle buluştuk. Büyük bir coşku ve kalabalıkla bizleri karşılayan, adeta mitinge dönüşen buluşmamız için katılım sağlayan hemşehrilerime teşekkür ederim. TahsinontemmuzZonguldak'a Erdemli Belediyecilik çok yakışacak!” dedi.

Zonguldak’ın tek Mimar Belediye Meclis Üyesi adayı olan Fırat Birkan ise “Cumhuriyet Halk Partimizin Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ile yaşanabilir bir Zonguldak için Ontemmuz Mahallemizde halkımızla bir araya geldik. Yakın ilgileri için çok değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi